NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser NordicFeel

  Nordicfeel er en butikk for de som liker å føle seg bra, og vakre. De selger alt innen skjønnhetsprodukter, og det eneste du trenger å gjøre er å finne frem til det du liker. Det er jo ikke akkurat få slike butikker på nettet, så siden Nordicfeel har hatt så stor suksess så må de gjøre noe riktig. La oss se litt nærmere på denne velværebutikken på nett, og se om det er noe for deg.

  Om Nordicfeel

  Nordicfeel har faktisk eksistert i dette markedet i noen år nå, da det ble startet i 2006. Det er en svensk skjønnhetsbutikk og fra starten hvor de var en liten, lokal nettbutikk har de vokst seg til det de er i dag. Mange kan si at det kanskje ikke er så vanskelig, med tanke på at det de selger kommer alltid til å være ettertraktet, men man å gjøre det på riktig måte uansett. I dag selger de over hele Norden, altså Norge, Danmark, Finland og Sverige så klart. Det var ikke før i 2015 at de åpnet sin første fysiske butikk, noe som sier litt om hvor mye viktigheten av fysiske butikker har blitt minsket med årene. De har over 18 000 forskjellige produkter, noe som er ganske bra med tanke på at de startet kun med et par parfymer i begynnelsen.

  Hva du kan kjøpe hos Nordicfeel

  Du får ikke kjøpt klær her, men alt annet som du kan tenke deg, det finner du på Nordicfeel. Uansett om det er parfyme, som Dolce & Gabanna, sminkeprodukter fra Max Factor, eller hudpleieprodukter fra Clinique. Her finner du alt, og når du går inn på siden deres så oppdager du raskt at det virkelig er tilfellet. Utvalget er så solid her at du ikke kommer til å trenge noen annen nettbutikk egentlig. Så kommer jo selvfølgelig prisen inn i bildet, og om det er billigere på Nordicfeel eller ei avhenger mye på hvilke andre steder du pleier å shoppe på. Noe som dog taler til deres fordel er at de tilbyr fri frakt på kjøp over 99 kroner. Det er en grense de aller fleste kan leve med da andre butikker krever at du kjøper for mye mer før de gir deg fri frakt. I det hele tatt så er dette en komfortabel butikk å shoppe fra, noe som egentlig betyr ganske mye når man skal dra en konklusjon.

  Fornøydhet og klager om Nordicfeel

  Men det vil ikke si at alt er perfekt hos Nordicfeel, og om du har kjøpt fra de vil vi gjerne høre ditt synspunkt. Om alt egentlig, om produktene var som lovet, om prisen var rimelig i forhold til produktet, og alt annet du kan tenke deg. Alle butikker må bli sett på med harde øyne slik at de tilpasser seg sine kunder så bra som mulig, og det får du sjansen til å gjøre her.

  Det betyr ikke at vi ikke vil at du skryter av de, fordi det vil vi defintivt. Uansett om du er fornøyd eller ikke, vil vi lese din mening om Nordicfeel.


  Hvordan du legger base

  NordicFeel
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om NordicFeel

  Din rangering

  FAQ

  Er NordicFeel et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om NordicFeel. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr NordicFeel?

  NordicFeel opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til NordicFeel . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!