Lyko

Alle kundeanmeldelser

Lyko

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Lyko

Vi liker jo å ta vare på oss selv, det er det ingen tvil om. Og det virker viktigere enn noensinne at vi har alt i orden før vi går ut av huset. Ikke et eneste hårlokk skal være ute av plass, noe som produsenter av hårprodukter og hudprodukter svært viktige i dagens samfunn. Og det er det Lyko selger, hud- og hårpleieprodukter for både menn og kvinner. Som sagt, det er et stort marked, som er i stadig vekst, så det er logisk at noen tar en del av markedet. Hvorvidt vi virkelig har blitt mer forfengelige kan nok diskuteres, men det er mye mer synlig i dag, hvor også menn har begynt å bli veldig opptatte av ting vi tidligere ikke var. Så la oss se hva Lyko kan tilby deg.

Om Lyko
Lyko er en svensk nettbutikk som sier at de er spesialisert innen hår, og hvor de også er veldig interesserte i hudpleie. Det er en god kombinasjon dette, og noe som tydeligvis fungerer veldig godt. De har 40 butikker i både Sverige og Norge, og har over 500 ansatte, noe som gjør de til et ganske stort selskap faktisk. Om du lurer på hvor navnet Lyko kommer fra, så er det rett og slett etternavnet på familien som eier selskapet. Skulle du trenge hjelp til noe så har de kundetjeneste åpent alle hverdager, frem til kl. 18, og til kl. 16 på torsdager og fredager. Det er kanskje ikke åpent hele tiden som du ser, men hjelp kommer du nok til å få uansett. 

Hva de selger hos Lyko
På en måte så har vi snakket om dette allerede, men det er verdt å nevne at du har veldig mye å velge mellom hos Lyko. Det er klart at det er noe av poenget også, men uansett om det er snakk om produkter, merker, ulike stiler og alt slikt, så kan du kjøpe alt på Lyko. Det i seg selv er en attraktiv tanke, fordi man setter jo pris på å ha alt samlet på et sted. Uansett om det er Lanza, Jean Paul Gaultier, bareMinerals eller noen av de andre kjente merkene du er glad i, så har Lyko sannsynligvis det du er ute etter. Det å ordne håret for menn har blitt utrolig populært, eller rettere sagt, visse stiler har blitt veldig populære. Og er du usikker på hvordan du ordner en slik stil så hjelper Lyko deg, både med produktet, og med stilen. 

Er du fornøyd med Lyko?
Selv om de har et godt utvalg så kan det være ting som plager en. Som for eksempel prisene, eller kanskje en dårlig leveranse. Svak kundetjeneste er også noe som kan ha en svært negativ påvirkning på helhetsinntrykket en får av et selskap. Så vi ønsker at dere skriver inn til oss og forteller oss om alle opplevelser dere har hatt, både positive og negative. Vi har for det meste vært positive om Lyko, så om du er enig eller uenig vil vi at du skriver til oss og forteller!


Julens nyheter fra Lyko