NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser FotoKnudsen.no

  Det er viktig å ta vare på de gode stundene, og heldigvis har moderne teknologi gitt oss muligheten til å gjøre det på en enkel og grei måte. Det å ta et bilde har blitt like vanlig og normalt for mennesker som å spise mat, og med tanke på hvor gode kameraene på telefonene våre har blitt de siste årene er ikke det så rart. Det har jo samtidig ført til at folk har sine bilder på lagring og det å printe ut bilder for å ha dem i fotobøker og lignende er ikke så vanlig som det en gang var. Men det betyr ikke at du ikke kan gjøre det, og hos FotoKnudsen.no har du en fin fotobutikk for akkurat det. Er det en du bør bruke? La oss ta en nærmere titt og se hva de tilbyr deg, og om du bør slå til.

  Informasjon om FotoKnudsen.no

  Fototeknologi begynner å få noen år på baken, og det er interessant at FotoKnudsen.no har eksistert siden 1958, noe som er imponerende i seg selv. Det startet som en norsk butikk, hvor de åpnet sin første nettbutikk i 2001. I 2014 ble fotoknudsen en del av albelli, som er et nederlandsk selskap, og de har sitt lager og produksjonssenter i Nederland. Det betyr ikke at prisene eller frakten har blitt dyrere av den grunn, og du betaler fortsatt samme priser i Norge som man alltid gjør. Hos fotoknudsen har du også 100 % fornøydgaranti, noe som betyr at de har forpliktet seg til at du skal være fornøyd med produktene du får fra dem. Noe som er spesielt fint hos fotoknudsen er at de har noe som heter Minnebanken, hvor du kan sende bilder til de som de lagrer for deg. Det er spesielt nyttig om du ikke har så mye kunnskap om hvordan dette gjøres!

  Kurs i 24Nettbutikk: starte nettbutikk

  Hva du får hos Fotoknudsen.no

  Først kan man se på de ulike hovedkategoriene man kan velge i, som er: Fotobok, Veggdekor, Fotokort, Fremkalle bilder og Fotokalender. Det finnes andre produkter som de selger, som kanskje ikke går inn under disse kategoriene, men dette gir deg i det minste et godt bilde på hva du kan forvente hos dem. Og som du kommer til å oppdage så er det en masse valgmuligheter i forhold til hva slags produkter du vil ha, når det kommer til utseende og stil. Selve prosessen med å bestille er også ganske enkel, hvor du får ting forklart for deg tydelig. Igjen, spesielt nyttig for de som ikke har så mye erfaring eller kunnskap om dette. Du kan lage din helt egne personlige fotobok, noe som betyr at du kan ha noe hjemme som du vet at ingen andre har. Det i seg selv er noe mange liker, og kanskje verdt å ta en titt på? Det kan du gjøre, og du kommer til å få mange ideer for gave også!

  Om du har brukt fotoknudsen tidligere så vil vi vite hva du syntes om det! Skriv inn og fortell oss!


  App for Fotoknudsen.no

  FotoKnudsen.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  8.6
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  for hard rulling av store forstørrelser

  Stort sett er jeg godt fornøyd. Men, et lite problem: Store forstørrelser blir rullet så hardt sammen at bildene ikke lar seg rulle ut uten å få bølgemønster, noe som er ganske irriterende. Dette skulle være enkelt å gjøre noe med, ved ganske enkelt å rulle mindre hardt, og mer forsiktig. Jeg er av den grunn usikker på om jeg vil sende noe mer til fremkalling hos FotoKnudsen

  Dør: Ragnar Hatlem21-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om FotoKnudsen.no

  Din rangering

  FAQ

  Er FotoKnudsen.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om FotoKnudsen.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 8.6/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr FotoKnudsen.no?

  FotoKnudsen.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest, Foto og Utskrift.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til FotoKnudsen.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!