Detailshop

Alle kundeanmeldelser

Detailshop

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg

ComputerSalg

1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris

Adlibris

2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net

Shopping4net

5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

Detailshop

Alle har forskjellige hobbyer og interesser, noe som kanskje er like greit. Det ville vært en ganske kjedelig verden og samfunn å leve i om alle likte det samme. Samtidig er vel bil noe veldig mange er glade i og har en stor interesse for. Det er ikke så rart, men visse drar det litt lenger enn bare interesse, og har det som en ekte lidenskap, hvor de liker å forandre på bilen og gjøre den så personlig for dem som mulig. Det er også et stort marked for denne type hobby, og det er jo ikke akkurat en billig interesse heller. Nå har det kommet en relativt ny butikk, Detailshop, som inneholder alt du trenger for å ordne på din bil, uansett om det er for innredning, rengjøring, detailing eller annet. Så da kan det vel være smart å lese mer om den? Kanskje du finner en overraskelse der?

Ting å vite om Detailshop
De som allerede er svært interesserte i dette har sannsynligvis visst om denne butikken en tid nå, men forløperen til Detailshop er faktisk to ulike butikker. Den ene er Car Spa og den andre er Storefot.no, sistnevnte ble startet i 2017, men det tok ikke lang tid før den vokste så mye at man så behov for å utvide og tilpasse seg kundebasen. Det er da de to overnevnte butikkene ble slått sammen og hvor du i dag har Norges beste utvalg innen detailing og generell bilpleie. Detailshop er så ny at den ble startet nesten samtidig som pandemien tok tak, noe som gir et ganske godt bilde på hva det er snakk om her. Det gjør at utvalget er veldig godt for alle potensielle kunder, og bestiller du for over 1490 kroner får du også gratis frakt noe som gjør det litt ekstra fristende!

Hva du kan kjøpe hos Detailshop
Det er vel tre hovedkategorier man kan shoppe i hos Detailshop, så det er nok utvalg, samtidig som det er naturligvis også underkategorier der igjen. De tre er detailing, høytrykk og pakker. De har også kategorier som nye produkter og Merch, men da butikken er såpass ny er ikke utvalget deres enda det største. Noe som er å forvente, strengt tatt. Dette er en butikk hvor du kan kjøpe produkter for å rengjøre bilen din på absolutt beste måte, og vi forventer også at de hele tiden utvider hva de selger. Detailshop er også en av de butikkene som bare kommer til å vokse jo flere folk blir bevisste om dem og vet at de eksisterer. Det er mye bra der, men igjen, vi forventer en rask ekspansjon innen ganske kort tid.

Erfaringer med Detailshop
Dette føler vi er ganske viktig akkurat med denen butikken, da den er såpass ny. Din opplevelse og mening om dem sier mye om hva folk kan forvente, da det ikke er sånn at hele Norge kjenner til den. Så skriv gjerne inn til oss og fortell om det du opplevde og om du ville anbefalt den!


Om Detailshop