NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Autodoc

  Det å ta vare på bilen sin er det samme som å ta vare på en investering. Det er ikke mye logikk i å kjøpe en bil for et par hundre tusen kroner, for så å bare la den forfalle, uten å løfte en finger for å vedlikeholde den. Selv om man kanskje ikke er så glad i bil så er det jo noe alle må gjøre uansett. Så da er det viktig å finne seg et sted hvor du finner gode deler, til rimelige priser, levert av leverandører du kan stole på. Det finnes mange bilbutikker på nettet, som selger deler og tilbehør, og Autodoc er en av de. Det er jo opp til Autodoc å vise at de har noe som skiller de fra sine konkurrenter, så la oss ta en litt nærmere titt for å se på denne butikken.

  Informasjon om Autodoc

  Det man ganske raskt legger merke til med Autodoc er at dette er en veldig moderne butikk, med et moderne design og layout som gjør at den står seg ut i mengden, og du kommer til å huske den. Det er en tysk butikk, noe som kanskje forklarer effektiviteten man finner på deres side, og uansett hva de har gjort, så har de lykkes. Med 415 millioner euro i omsetning i 2018 så er dette på mange måter en gigant i sitt område. I tillegg har Autodoc en app som du kan laste ned på telefonen, som faktisk lover enda lavere priser enn om du skulle kjøpe direkte på nettet. Så det er jo definitivt noe å vurdere, og med tanke på at tyskere definitivt har peiling på bil, så er det ikke mye som står i veien for å bruke Autodoc til dine fremtidige innkjøp av bildeler.

  Hva du får hos Autodoc

  Som ved mange andre slike sider så er det en enkel prosess å finne det du er ute etter. Du kan legge inn registreringsnummeret på bilen du skal kjøpe til, så får du frem alle de ulike delene som passer til din bil. Det er en utrolig enkel og smidig prosess, som sparer deg massevis av tid og energi. Så er det jo også bra at de selger i bortimot alle mulige kategorier, som motorolje, filter, dekk, motor, bremseanlegg og mye annet. det gjør Autodoc til en god butikk som du kan handle hos igjen og igjen, da du hele tiden finner produktet for din bil der. Så selger de deler for alle bilmerker også, som Volkswagen, Audi og Ford. Har du en Lamborghini så kan Autodoc hjelpe også deg!

  Inntrykk av Autodoc

  Om du er en av de som har kjøpt fra Autodoc vil vi mer enn gjerne høre fra deg og se om dine opplevelser stemmer overens med vårt inntrykk av butikken. Om den ikke gjør det så vil vi også høre hvorfor, så nøl ikke med å skrive inn til oss, da du kan hjelpe andre med dine erfaringer. Hjelp andre med å ta vare på bilen sin.


  Hvordan finne riktig dekkstørrelse til bilen din

  Autodoc
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  4.8
  25% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  5
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  dempere - forsterkete fjærer og svinglagre hymer 2004 ( ducato ) front .

  frakttid 10 dager , kollivekt 38,3 kg . fri frakt . med moms ( se nettside ) levert av posten rett på døren ! Meget rimelig .

  Dør: åge engan23-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Alt for treg forsendelse!

  Det tok 9 dager å få en del 😠. Dette skyldes sommel og rot i det norske
  Postverket. De klarte ikke å sende varen til riktig adresse enda jeg fulgte opp med sporing og ringte kundeservice for å forsikre meg om at delen kom fram i tide. Jeg er kjempefrustrert.. Får deler fra andre utenlandske leverandører. De sender med DHL eller UPS og det tar 2 - 4 DAGER! Jeg bestiller ikke noe mer fra Autodoc!
  Sverre Vold

  Dør: Sverre Vold05-02-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Styr unna de betaler ikke tilbake når de selv har gjort feil.

  De sender meg en annen del en den jeg betalte for og den kostet litt over 3100 kr, men den jeg betalte for kostet 4782,61 NOK på tilbud. Det er dere som har gjort feil og dere nekter å betale tilbake kunden. Dere var så arrogante når kunden prøvde å si ifra både på chatten først og senere på mail da dere ikke ville sende meg returskjema noe som tok tid etter flere purringer. Dette blir ren svindel for meg og det er ikke slik man skal behandle kunder 3 ganger måtte jeg bestille strupeventil før det ble riktig og hver gang betalte jeg på nytt. Styr unna dette useriøse firmaet som ikke tar ansvar når de ikke klarer å sende riktig del som bestilt.
  Mvh
  Ulf Arne Aas

  Dør: Ulf Arne Aas22-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  3 ganger høyere fortollings kostnader enn vanlig

  Autodoc har delt ett orde i flere forsendelser som medførte 3 ganger høyere fortollings kostnader. Dem skulle utstede ett felles varefaktura som måtte merkes med antall forsendelser samt forsendelsesnumrene. Nå dem nekter å dekke ekstra kostnader. Grunnet dette det deler ble mye dyrere enn antatt og i tillegg var mye styr med det. Hold unna dem.

  Dør: Anor AS Gvidas Slezas11-08-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Autodoc

  Din rangering

  FAQ

  Er Autodoc et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Autodoc. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.8/10, hvorav 25% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Autodoc?

  Autodoc opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest, Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Autodoc . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!