NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Quickparts

  Det å ha det rent og fint hjemmer er noe som er nødvendig, om enn ikke så veldig gøy akkurat. Det er dog noe man ikke kan unngå, og derfor trenger man noe som en støvsuger, oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Det er vel knapt et hjem i dag som ikke har slike ting hjemme, og mange av oss har også produkter av høy kvalitet. Men det har jo også den ulempen at om støvsugeren din skulle blitt ødelagt så kan det være vanskelig å reparere. Men kanskje ikke om du tar en titt på hva Quickparts selger? Der har de reservedeler til produkter du har hjemme, og basert på tilbakemelding på siden, og kundeanmeldelse, så er det mye positivt med den. Vil du vite mer om det, og hva som eventuelt er tilgjengelig, så les gjerne videre!

  Hva du bør vite om Quickparts

  Quickparts er en butikk som er basert i Danmark. Det utgjør egentlig ikke en så stor forskjell for deg som kunde, enten det er i Danmark eller Norge. Noe som dog er viktig å vite er at siden den er i Danmark så trenger du ikke å tenke på toll og avgifter, i motsetning til om du handler i en butikk utenfor EU. Det problemet har du ikke med Quickparts, hvor du ellers er mer enn velkommen til å ta kontakt for å få hjelp. Og den får du på norsk. For de har et norsk kontor, så om du sliter med dansk så behøver du ikke å bekymre deg over det her.

  Husk at frakt er noe som tilkommer, selv om toll og avgifter ikke er noe du skal tenke på. Men det er en veldig proff og enkel butikk å ha med å gjøre, noe som er viktig. I tillegg har de et veldig godt produktutvalg!

  Hva du kan kjøpe

  Basert på vår erfaring av butikker så er det viktig at de har et så stort utvalg som mulig innen kategoriene de selger i. Hos Quickparts er det altså sånn at du kjøper reservedeler, verktøy, monteringssett og mye annet. På mange måter er det faktisk bedre om du tar en titt selv, fordi det er såpass variert sortiment i det de driver med, at det ville tatt for lang tid å gå gjennom alt sammen her. Trenger du for eksempel hjelp til vinduspussing angående utstyr kan de hjelpe deg med det også!

  En nyttig funksjon ved siden er at de har et søkefelt. Der kan du skrive inn modellnummer, E-nummer eller PNC-nummer for å finne akkurat den varen du er ute etter. Det er noe som gjør det veldig mye lettere for deg å finne frem, uten at det tar deg altfor lang tid. Og da finner du jo også akkurat det du trenger når det kommer til reservedeler.

  Om du er en av dem som har handlet hos Quickparts fortell oss gjerne mer om det og ditt inntrykk. Uansett hva du erfarte, positivt eller negativt, så vil vi lese mer om det, så nøl ikke!

  Quickparts
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Quickparts

  Din rangering

  FAQ

  Er Quickparts et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Quickparts. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Quickparts?

  Quickparts opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Quickparts . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!