Quickparts

Alle kundeanmeldelser

Quickparts

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Quickparts

Det å ha det rent og fint hjemmer er noe som er nødvendig, om enn ikke så veldig gøy akkurat. Det er dog noe man ikke kan unngå, og derfor trenger man noe som en støvsuger, oppvaskmaskin eller vaskemaskin. Det er vel knapt et hjem i dag som ikke har slike ting hjemme, og mange av oss har også produkter av høy kvalitet. Men det har jo også den ulempen at om støvsugeren din skulle blitt ødelagt så kan det være vanskelig å reparere. Men kanskje ikke om du tar en titt på hva Quickparts selger? Der har de reservedeler til produkter du har hjemme, og basert på tilbakemelding på siden, og kundeanmeldelse, så er det mye positivt med den. Vil du vite mer om det, og hva som eventuelt er tilgjengelig, så les gjerne videre!

Hva du bør vite om Quickparts
Quickparts er en butikk som er basert i Danmark. Det utgjør egentlig ikke en så stor forskjell for deg som kunde, enten det er i Danmark eller Norge. Noe som dog er viktig å vite er at siden den er i Danmark så trenger du ikke å tenke på toll og avgifter, i motsetning til om du handler i en butikk utenfor EU. Det problemet har du ikke med Quickparts, hvor du ellers er mer enn velkommen til å ta kontakt for å få hjelp. Og den får du på norsk. For de har et norsk kontor, så om du sliter med dansk så behøver du ikke å bekymre deg over det her.

Husk at frakt er noe som tilkommer, selv om toll og avgifter ikke er noe du skal tenke på. Men det er en veldig proff og enkel butikk å ha med å gjøre, noe som er viktig. I tillegg har de et veldig godt produktutvalg!

Hva du kan kjøpe
Basert på vår erfaring av butikker så er det viktig at de har et så stort utvalg som mulig innen kategoriene de selger i. Hos Quickparts er det altså sånn at du kjøper reservedeler, verktøy, monteringssett og mye annet. På mange måter er det faktisk bedre om du tar en titt selv, fordi det er såpass variert sortiment i det de driver med, at det ville tatt for lang tid å gå gjennom alt sammen her. Trenger du for eksempel hjelp til vinduspussing angående utstyr kan de hjelpe deg med det også!

En nyttig funksjon ved siden er at de har et søkefelt. Der kan du skrive inn modellnummer, E-nummer eller PNC-nummer for å finne akkurat den varen du er ute etter. Det er noe som gjør det veldig mye lettere for deg å finne frem, uten at det tar deg altfor lang tid. Og da finner du jo også akkurat det du trenger når det kommer til reservedeler.

Om du er en av dem som har handlet hos Quickparts fortell oss gjerne mer om det og ditt inntrykk. Uansett hva du erfarte, positivt eller negativt, så vil vi lese mer om det, så nøl ikke!