NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Superkul

  Noen ganger vil man jo bare føle seg superkul! Det å se bra ut, enten det er med klærna du har på deg eller hva slags kropp du har er viktig for mange, selv om mange vil påstå det motsatte. Og det er jo ikke nødvendigvis sånn at det behøver å være dyre produkter eller klær man har på seg for å se bra ut. Det finnes mye forskjellig der ute i den store webben, og det meste av det vet du sannsynligvis ikke at eksisterer en gang. Det kan hende at nettbutikken Superkul er en av dem, og om det er tilfellet anbefaler vi deg å lese videre. Du får tilgang til massevis av produkter på den siden, så da kan det jo være verdt å lese litt om det? Se gjennom vår anmeldelse her!

  Informasjon om Superkul

  Med et navn som Superkul er det ikke akkurat overraskende å finne at dette er en norsk nettbutikk. De har sitt lager i Sarpsborg, ikke langt fra Oslo. Som selskap har de historie helt tilbake til 1999 da de ble grunnlagt under navnet Earth Trading, men de skiftet navn i 2006 til det de har i dag. En fin bonus med å gjøre shoppingen din i Norge er at du slipper toll og moms på varene du kjøper. Og om du bor i nærheten av Sarpsborg er det faktisk mulig å hente produktet du har bestilt samme dag i lageret. Det er en fin fordel, spesielt om det skulle haste for eksempel. De har hatt stor suksess med det de driver med også, og i 2011 ble de kåret til årets "Gaselle". Det er en prestisjefylt pris som sier mye om butikken og hva du kan forvente der. Med aspekter som fri frakt for kjøp over 999 kroner og 100 prosent prisgaranti er det mange gode grunner til å kjøpe fra dem!

  Tech Nytt - Norske nettbutikker taper for Amazon, Mobil VR og Apple

  Hva du kan kjøpe

  Det er det som er den store sjarmen med Superkul fordi det er en butikk for både mote og for party. Det er ikke ofte du finner en butikk hvor du kan kjøpe både godteri og moteklær, men det er noe du kan gjøre der altså og de ter vel en stor grunn til at de har hatt såpass med suksess. Det er en interessant butikk på mange måter og det er en viss sjarm til den. De har en egen kategori for helse, solbriller og linser, piercing, for barn. Er du ute etter en Manchester United kopp så er dette stedet for deg! Såpass variert er det altså og har du fest eller er det karneval bør du absolutt ta en titt på hva du kan kjøpe hos Superkul. Gledelig nok er også prisene rimelige i forhold til det du kjøper så du får råd til både det ene og det andre! Superkul har et svært godt utvalg og vi anbefaler den!

  Om du har kjøpt der tidligere så skriv gjerne til oss via kontaktskjemaet og fortell oss mer om det!


  Eksempel på hva du kan kjøpe hos Superkul

  Superkul
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Superkul

  Din rangering

  FAQ

  Er Superkul et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Superkul. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Superkul?

  Superkul opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Superkul . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!