JoyBuggy

Alle kundeanmeldelser

JoyBuggy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Logo Shopping4net
Shopping4net
5 Anmeldelser

Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke...

JoyBuggy

Klassifiserer du deg som en gamer? Eller kjenner du noen som er det? Da er du kanskje interessert i å spille nye spill av og til. Det kan være enklere sagt enn gjort å surfe på nettet etter de beste dataspillene. Det er alltid greit å lage en konto på en eller annen gamingplattform, men det kan være et slit å måtte fylle inn personlige detaljer som for eksempel bank detaljer hver gang man ønsker å kjøpe et spill. Er man gamer vil man bruke tiden på nettopp det - gaming! Da vil man helst ikke sløse tiden på kjedelige oppgaver som å fylle inn personlig informasjon hver gang man vil prøve ut et nytt PC spill. Om dette høres ut som noe du kunne tenke deg da er kanskje JoyBuggy nettsiden for deg. Les videre for å finne ut mer om selskapet og les tilbakemeldinger fra tidligere kunder. 

Om JoyBuggy
JoyBuggy er et dansk eid e-tailer selskap som tilbyr gode rabatter på en rekke av de beste dataspillene. Selskapet har hovedkontor i Nupark, Holstebro i Danmark, med åpningstider er Mandag til Fredag fra 9 til 15 (CET +1). Hos JoyBuggy kan du kjøpe spill og abonnere direkte med forleggere og tilbyr den beste etter-betalingsopplevelsen. 

Produkter og Tjenester hos JoyBuggy
JoyBuggy tilbyr en enklere og raskere måte å kjøpe spill på. 
Dataspill fra mange kjente gamingselskaper som 020 Games, 505 Games, Akupara Games, Aspyr, Astragon, Bandai Namco Entertainment, Bossa Studios UK, Capcom, Coatsink, Curve Games, Dangen, Disney, Draw_Distance, Codemasters, Feardemic, Firesprite, Fishing Cactur, Focus Home Interactive, og mange flere. JoyBuggy påstår å tilby autentiske, umiddelbar levering, kunnskapsrike arbeidere og live chat. Selskapet har spill til enhver smak og gamer, og har et stort utvalg for å sikre dette. De har PC spill fra Epic Games, GIANTS Software, Steam og Ubisoft Connect. Man finner kategoriene Action/Eventyr, Racing, Familiespill, Indie, MMORGP, RPG, RTS, Skyter, Simulering, Sport, Strategi og Turnbaserte spill på deres nettside. Kundesenteret deres er åpent fra Mandag til Fredag, mellom 9 og 15. De tilbyr en mange betalingsmetoder inkludert de vanlige som Visa, Mastercard, American PayPal, og Klarna, i tillegg til blant annet Viabill, Trustly, Mastercard SecureCode, Verified by Visa, Anyday, og mange flere. 

Komplimenter, Klager og Tips til JoyBuggy
Hvem vil ikke ha en enklere hverdag? Det er ikke et unntak om man er gamer. Det er derimot ikke morsomt å sløse penger på nyttesløse tjenester. JoyBuggy påstår å tilby en bedre og raskere måte å kjøpe spille på, men hvor sant er dette? Har du erfaring med å kjøpe spill fra selskapet? Har de et like bra utvalg av spille som på påstår? Fant du spill som passet din smak? Har de et stort utvalg av de beste spillene? Hvordan er kundeservicen, og hvor dyr er tjenesten? Med informasjon fra tidligere kunder kan du gjøre det enklere for potensielle kunder å finne ut om dette er en tjeneste som passer for dem. Din kundeanmeldelse kan gå en lang vei, om den er liten eller lang. Skriv en tilbakemelding her om du har et ledig minutt.