NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Barbershop

  Barberingsbransjen

  har tatt av med storm de siste 15 årene med så mange forskjellige muligheter og enda flere selskaper som står klare til å tjene deg. Sammenlignet med skjønnhet- og kosmetikk-bransjen, har barbering hatt en veldig lik utvikling de siste ti-årene. Der har kommet mange nye produkter på markedet, og informasjon om disse mulighetene er tilgjengelig for nærmest alle. På den andre siden, så har barbering blitt enda mer komplisert, iallefall om man søker på nettet! Da er det faktisk veldig greit at det finnes selskaper som spesialiserer seg på å levere produktene du trenger - rett på døren! Barbershop er en nettbutikk som gjør nettopp dette. Finn ut mer her og les tilbakemelding fra tidligere kunder.

  Om Barbershop

  Barbershop ble etablert i 2006, av den mystiske Andreas, og er fremdeles eid av han i dag, i tillegg til vennene hans Erlend, Geir og Johan. Selskapet leverer kvalitetsprodukter til barbering, skjegg og hud. De tilbyr rask levering, gratis frakt ved bestilling over 799kr, garanti, enkel retur, ingen toll eller avgifter, 30 dagers bytterett, trygg e-handel, og kundesenter i Norge som ordner potensielle problemer. Barbershop har over 120 000 kunder, har eget lager- og fire barbersalonger, i Oslo. I salongene deres tilbyr selskapet førsteklasses service i tillegg til at kunder kan kjøpe produkter fra nettbutikken.

  Produkter og Tjenester hos Barbershop

  Barbershop tilbyr sine kunder en rekke forskjellige alternativer når de kommer til barbering, inkludert barbertilbehør, dufter, og produkter til skjegg, hud, og hår. I tillegg har de en diverse skjønnhetsprodukter til han, som produkter til reise, kammer, børster, sakser, pinsetter, og mer. På nettbutikken har de forskjellige hjelpsomme sider, som; nyheter, merker, guider, info og kundeklubb. Kundeklubben går ut på at jo mer man bestiller fra nettbutikken jo høyere nivå får man som kunde, og jo flere poeng får man per krone brukt. Poenger kan brukes til senere kjøp, i tillegg kan man tjene poeng ved å lage en konto, tips en venn, samt bruke dem til gavekort. Nivået starter på bronse, og så følger sølv, gull, platina og diamant. Selskapet påstår å ha rask levering, siden selskapet har lager i Oslo, og tilbyr rimelig frakt med Posten, Helthjem og PorterBuddy. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer Klarna, Maestro, Mastercard, Vipps og Visa. Barbershop har en veldig lettvint og brukervennlig nettside.

  Komplimenter, Klager og Tips til Barbershop

  Å få barberingsprodukter rett på døren er litt av en revolusjon! Men er Barbershop så bra som de påstår? Det er ikke alle som liker å sløse penger, og selv om produktene er fine å se på, så hjelper ikke det om de ikke fungerer, eller om det er for dyrt å abonnere på. Om du har erfaring med selskapet kan du enkelt gjøre en stor forskjell for andre som tenker på å abonnere. Hvordan var produktene, og hadde de varer som var bedre enn andre? Opplevde du uforutsette overraskelser? En kort tilbakemelding går en lang vei og gjør at andre lett kan finne ut om selskapet er riktig for dem. Skriv en kundeanmeldelse i dag, og hjelp andre finne den beste barberopplevelsen, eller om de bør styre unna.

  Barbershop
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Barbershop

  Din rangering

  FAQ

  Er Barbershop et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Barbershop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Barbershop?

  Barbershop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Barbershop . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!