NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Estrid

  Barbering

  er ett av de tingene som har komt med i vårt moderne samfunn. Det er blitt normalt for kvinner å barbere leggene sine, samt er det vanlig for menn å barbere ansiktet. Barbering har derimot komt en lang vei, og mange i dag barberer alt fra armhulene og ned. Det sier seg selv at når barbering er blitt så vanlig at de fleste av oss ikke har lyst å betale trehundre kroner for en pakke med ti som ikke varer så veldig lenge får man må kjøpe nye igjen. Det har derimot komt mange nye selskapet på markedet som tilbyr barberingsprodukter til en rimelig pris, men det er ikke alltid enkelt å vite hva som er best! Estrid er et selskap som tilbyr rimelig barbering rett hjem på døren. Finn ut mer om selskapet her og les andre kunders erfaringer med selskapet.

  Om Estrid

  Det finnes lite informasjon tilgjengelig om når, hvor, og hvem som opprettet selskapet. Estrid har som mål å tilby en bedre barbering til en rimelig pris, i tillegg til en rekke andre barberingsprodukter. De har et stort fokus på å være klimavennlig og "cruelty free". Produktene inneholder derfor ikke noe fra dyr og blir heller ikke testet på dyr.

  Produkter og Tjenester hos Estrid

  Estrid tilbyr en rimelig startetpakke som inkluderer en barberhøvel, veggholde, og to barberblad til under en hundrelapp, i en rekke forskjellige pastelfarger fra rosa, grå, lilla, oransje og gul. Produktene har som fokus å vøre av god kvalitet som tilsier at barberbladene er skarpe med 5 blader, og at de holder huden myk ved bruk av aloe vera, kakao og sheasmør. De påstår at de donerer til "Women for Women Internasjonal" som er en veldedighetsorganisasjon som hjelper kvinner som har opplevd eller overlevd krig. Estrid tilbyr en god kvalitets barbering, til en rimelig pris og levert rett hjem på døren. Når man bestiller deres starterpakke blir man automatisk abonnert til deres påfyll program der kunder blir tilsendt nye barbeerblad regelmessig. De tilbyr gratis og klimakompensert levering. Kunder kan enkelt fryser eller stoppe abonnementet ettersom de passer dem. Kunder har 14 dagers angrerett der de kan sende varene tilbake og få produktene tilbakebetalt. Leveringstid er mellom fire til sju dager. De har en veldig brukervennlig og intuitiv nettside.

  Komplimenter, Klager og Tips til Estrid

  Barbering er blitt en hverdagsvane for veldig mange kvinner, og menn, over hele verden. Det er mye i livet som er dyrt, slik Estrid påstår, men er de så gode som de påstår? Barbering burde være billigere, spesielt når de har blitt så vanlig for så mange. Med så mange forskjellige selskaper som tilbyr barberingsprodukter levert hjem på døren er det gunstig for alle å finne de som tilbyr de meste for det minste! Har du erfaring med Estrid? Har de konkurransedyktige priser slik som de påstår? Opplevde du en bedre barbering enn tidligere? Hvordan er kundeservicen? Hjelp andre i dag ved å skrive en kort kundeanmeldelse om dine opplevelser slik at andre kan ta nytte, eller styre unna, skulle det ikke være så bra som de sier.

  Estrid
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Estrid

  Din rangering

  FAQ

  Er Estrid et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Estrid. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Estrid?

  Estrid opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Estrid . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!