NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Glossybox

  Det å unne seg selv noe fint en gang i blant er det ingenting galt med. Man må jo få seg selv til å føle seg fin og god, og på den måten kan man også angripe dagen litt bedre, om man er komfortabel og fornøyd. Det er spesielt viktig i en hverdag som dette, som føles stadig mer stressende og vanskelig. Men saken blir da å finne noe fint for seg selv, som du virkelig liker, enten det er klær, sminke, spill eller annet. Det må jo være noe du har interesse for, ellers er det jo ikke så stort poeng i det. Kanskje Glossybox kan hjelpe deg? En nettbutikk som sender deg, eller til noen andre, en boks med gaver hver eneste måned, hvor du får overraskelser stadig vekk. Det høres vel bra ut? Om det er noe som interesserer deg, så les videre da!

  Informasjon om Glossybox

  Dette er et selskap som finnes i store deler av verden, og er ikke en norsk nettbutikk. Den ble først åpnet i Tyskland, i 2011, og kan sies å være en abonnementstjeneste for skjønnhetsprodukter. Og om det er noe som selger i denne store, vide verdenen så er det sminkeprodukter og produkter for kvinner. Så det er i seg selv en ganske god ide. Så er det også bra å ha samarbeid med noen av de største og mest populære varemerkene innen industrien, som Elizabeth Ardenog mange andre. Det er jo noe som garanterer suksess, og noe som gjør at kunder fortsetter abonnementet sitt. De har samarbeid med over 600 selskap og da er jo sjansene ganske store for at du kommer til å få produkter som du kommer til å falle pladask for.

  GLOSSYBOX JUNE 2020 BEAUTY SUBSCRIPTION BOX UNBOXING - WORLD OF BEAUTY EDIT

  Hvordan det fungerer hos Glossybox

  Som med alle abonnementstjenester så må du bestille og tegne under på en avtale. Du kan tilpasse abonnementet ditt til det som passer for det du er ute etter, men det er ikke slik at du bestemmer selv hva slags produkter som kommer. Du fyller ut en profil for dine preferanser og skjønnhetsprofil, og innholdet i pakken tilpasses deretter. Da får du en eske som har fem skjønnhetsprodukter i som er både i full size og travel size. Det er på mange måter en tjeneste du kommer til å bli glad i, og du kan registrere deg for 3 måneder i begynnelsen, slik at du ikke binder deg for lenge. Det er rett og slett en tjeneste som kommer til å få deg til å føle deg bedre. Om du vil så kan du også bestille en pakke til noen du er glad i og sende dem en overraskelse.

  Har du brukt Glossybox

  ?
  Om du har det så vil vi svært gjerne høre om dine erfaringer og vite om det er verdt pengene du har betalt. Fortell oss gjerne i så mye detalj som mulig, slik at vi vet mer og at våre andre lesere kan bestemme seg enklere for å om de bør bruke Glossybox eller ikke.


  Test av Glossybox

  Glossybox
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (3)

  3
  33% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4.6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  3.4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Kundeservice

  er fryktelig.

  Dør: Aiste18-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Huffa

  Eg betalte for 6 måneder og når eg vil slutte, sto det at man skal kansellere abomenten en måne før så nå måtte eg betale 900kr til!

  Dør: Lena07-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Styr unna, sjekk trustpilot

  Glossybox har superlang leveringstid og adventskalenderene jeg har bestilt til min samboer har blitt sendt for sent og kommer ikke før desember har startet. Kundeservice svarer ikke før det har gått flere dager, så er det nye flere dager med venting på svar. Med såpass dyre produkt som de har burde de iallefall levere produktet i tide! De har fått flere utrolig dårlige anmeldelser på trustpilot som går på leveringstid og kundeservice mm.

  Dør: Aleksander19-11-2020
  Aleksander19-11-2020

  Glemte å trykke på NEI, ville definitivt ikke handlet der igjen.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Glossybox

  Din rangering

  FAQ

  Er Glossybox et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Glossybox. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3/10, hvorav 33% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Glossybox?

  Glossybox opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Gavebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Glossybox . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!