NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Made4men

  Skjønnhet og

  velvære er noe som de aller fleste liker. Tidligere har det vært noe som på en måte har blitt sett på som et område for kvinner. Men det er ikke lenger tilfellet, og det finnes en haug med bedrifter og butikker som har et stort fokus på menn. Skjeggpleie er et område hvor mye tid og penger blir brukt, og det er jo i det hele tatt et interessant fenomen. Da gjelder det jo kanskje å finne produktene som passer best, da du ikke trenger å begrense deg til et produkt. Og hos Made4men virker som en butikk som er egnet til å tilby deg alt du trenger og om du ikke har hørt om den tidligere kan det vel være en god ide å lese vår review? Det kan jo hende at du blir interessert i noen av produktene deres!

  Interessante ting å vite om Made4men

  Made4men er en dansk nettbutikk, og den ble startet helt tilbake i 2006. Så man kan vel trygt si at Made4men var tidlig ute med skjønnhetsprodukter for menn. Det var ikke veldig mange butikker som solgte slike ting på 2000-tallet, og de har jo tydeligvis hatt stor suksess med det med tanke på at de fortsatt er i drift. En annen ting som er bra er at selv om det er en dansk nettbutikk så har de et norsk telefonnummer du kan bruke for å komme i kontakt. Og når du bestiller har de gratis frakt om du bestiller for over 700 kroner. Det er dog en ltit høy grense og vi skulle gjerne sett at den ble senket litt. Det er ikke det viktigste i verden, for fraktkostnaden kommer ikke til å stoppe deg fra å handle hos dem, men det kunne jo bli sett på som en tjeneste til kundene, om ikke annet.

  Produktene hos Made4men

  Dette er altså en butikk for menn, i all hovedsak, men det betyr jo ikke at kvinner ikke kan bruke noen av produktene deres. Men det er så klart andre butikker på nettet som er mer passende for kvinner kan man si. Når det gjelder kategorier man kan shoppe i her er det blant annet ansiktspleie, barbering, skjeggpleie, hårprodukter, kropp og tilbehør.

  Made4men har ingen egne produkter de selger som sådan, men når det kommer til varemerker har det et veldig stort utvalg. Du finner både kjente og ukjente merker hos Made4men, det er faktisk over 100 av dem. Da er det jo kanskje verdt å utforske og se om du finner noe som kan hjelpe deg med ditt spesifikke problem. Det er jo derfor Made4men eksisterer tross alt. Til slutt, når det gjelder prisene så avhenger det mer på hva man kjøper og hvilket merke det er.

  Om du har erfaring med Made4men så er det jo sannsynlig at du har noe du vil dele med deg? Om det er tilfellet så skriv til oss og fortell om din kjøpsopplevelse, uansett om det er negativt eller positivt!


  Skjeggtrimmer hos Made4men

  Importex nettbutikker

  Made4men
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  3.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  8
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Made4men

  Positivt:
  Godt utvalg av hårklippere, maskiner og annet

  Negativt:
  Leveringsdato som stadig blir utsatt, pga at varen ikke er på lager. Samtidig som varen og tilsvarende vare fortsatt selges i nettbutikken. Kundeservice som ikke svarer raskt, og når de svarer, ikke svarer på spørsmålene.

  Styr unna!

  Dør: Ambo Bambo27-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Made4men

  Din rangering

  FAQ

  Er Made4men et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Made4men. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Made4men?

  Made4men opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Made4men . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!