NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gents

  Det har pågått et visst paradigmeskifte i samfunnet de siste årene. Menn har begynt å ta utseendet på alvor. Det er kanskje en liten overdrivelse å si at det var ingen som gjorde det før, men i dag virker det som at det har blitt mainstream å bruke visse produkter som man tidligere aldri ville tenkt på. Svære menn som smører håret med kokosolje er ikke noe man innbilte seg på for noen få år siden. Men det er altså tilfellet i dag, og derfor har butikker og selskap stor suksess i den industrien. Gents er en av dem, og som navnet tilsier er de ganske eksklusive når det gjelder hvilket kjønn de selger til. Liker du å ta vare på deg selv og ditt hår? Da kan Gents være en utmerket butikk, så les vår review!

  Litt informasjon om Gents

  Som mange andre butikker som selger i Norge er Gents faktisk ikke norsk. Det er en butikk med opphav i Sverige, Helsingborg for å være nøyaktig. Interessant nok er ikke grundleggeren av Gents en mann, men faktisk en kvinne som tidligere var advokat i New York. Det er kanskje en litt rar kombinasjon, men med tanke på at selskapet har over 50 millioner kroner i omsetning kan man si det har fungert godt. Blant annet er det sånn at du når du kjøper hos dem får du gratis frakt for alle kjøp over 600 kroner, hvor det i tillegg er ingen tollgebyrer. Det skal jo helst koste så lite å kjøpe fra et sted, utenom prisen på selve produktet så klart. De lover også rask leveringstid på opp til 5 dager, og det er raskt nok for vår del. Det er klart, visse vil jo ha tingene sine nå med en gang, men for de fleste er det viktigere at varene kommer frem!

  Kurs i Shopify: starte nettbutikk | Utdannet.no

  Utvalg og sortiment hos Gents

  Dette er som sagt en butikk man kanskje ville trodd var for kvinner. Det er i det minste en slik type presentasjon som man ikke ser så ofte i butikker rettet mot menn, men det har faktisk en viss sjarm i seg selv. Når det kommer til produktene tilgjengelig, så selger Gents i kategorier som "Barbering", "Skjegg", "Hud og hår", "Parfyme" og "Livsstil". Det er mye variert og fint der, og gjør at man blir liksom litt mer interessert i å se hva de har tilgjengelig. I de enkelte kategoriene er det naturligvis mange flere valg og typer av produkter, så du kommer nok til å finne både det du liker og en overraskelse eller to. Gents har jo også sitt eget varemerke du kan kjøpe fra i tillegg til mange andre som du har sett tidligere. Utvalget er godt og vil du ta vare på skjegget ditt kan Gents være et godt sted å starte.

  Tilfredshet med Gents

  Om du har kjøpt hos Gents før og har noe du vil fortelle om ser vi frem til dine synspunkt. Nøl ikke og skriv til oss med det samme!


  Parfyme hos Gents

  Gents
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Gents

  Din rangering

  FAQ

  Er Gents et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gents. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gents?

  Gents opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gents . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!