Gents

Alle kundeanmeldelser

Gents

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Gents

Det har pågått et visst paradigmeskifte i samfunnet de siste årene. Menn har begynt å ta utseendet på alvor. Det er kanskje en liten overdrivelse å si at det var ingen som gjorde det før, men i dag virker det som at det har blitt mainstream å bruke visse produkter som man tidligere aldri ville tenkt på. Svære menn som smører håret med kokosolje er ikke noe man innbilte seg på for noen få år siden. Men det er altså tilfellet i dag, og derfor har butikker og selskap stor suksess i den industrien. Gents er en av dem, og som navnet tilsier er de ganske eksklusive når det gjelder hvilket kjønn de selger til. Liker du å ta vare på deg selv og ditt hår? Da kan Gents være en utmerket butikk, så les vår review!

Litt informasjon om Gents
Som mange andre butikker som selger i Norge er Gents faktisk ikke norsk. Det er en butikk med opphav i Sverige, Helsingborg for å være nøyaktig. Interessant nok er ikke grundleggeren av Gents en mann, men faktisk en kvinne som tidligere var advokat i New York. Det er kanskje en litt rar kombinasjon, men med tanke på at selskapet har over 50 millioner kroner i omsetning kan man si det har fungert godt. Blant annet er det sånn at du når du kjøper hos dem får du gratis frakt for alle kjøp over 600 kroner, hvor det i tillegg er ingen tollgebyrer. Det skal jo helst koste så lite å kjøpe fra et sted, utenom prisen på selve produktet så klart. De lover også rask leveringstid på opp til 5 dager, og det er raskt nok for vår del. Det er klart, visse vil jo ha tingene sine nå med en gang, men for de fleste er det viktigere at varene kommer frem!

Utvalg og sortiment hos Gents
Dette er som sagt en butikk man kanskje ville trodd var for kvinner. Det er i det minste en slik type presentasjon som man ikke ser så ofte i butikker rettet mot menn, men det har faktisk en viss sjarm i seg selv. Når det kommer til produktene tilgjengelig, så selger Gents i kategorier som "Barbering", "Skjegg", "Hud og hår", "Parfyme" og "Livsstil". Det er mye variert og fint der, og gjør at man blir liksom litt mer interessert i å se hva de har tilgjengelig. I de enkelte kategoriene er det naturligvis mange flere valg og typer av produkter, så du kommer nok til å finne både det du liker og en overraskelse eller to. Gents har jo også sitt eget varemerke du kan kjøpe fra i tillegg til mange andre som du har sett tidligere. Utvalget er godt og vil du ta vare på skjegget ditt kan Gents være et godt sted å starte.

Tilfredshet med Gents
Om du har kjøpt hos Gents før og har noe du vil fortelle om ser vi frem til dine synspunkt. Nøl ikke og skriv til oss med det samme!


Parfyme hos Gents