NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mecindo

  Det er vel ganske mye man er villig til å bruke og prøve for å få en bedre hverdag, spesielt når det kommer til ens helse. Derfor er jo helsekostbutikker så populære, selv om det kanskje ikke alltid er sånn at alle produktene fungerer som man skulle håpe på. Men det er alltids visse butikker som er litt bedre enn andre, og kanskje kan man håpe på at Mecindo er en av dem? Om du ikke kjenner til den så les vår kundeanmeldelse her og få god tilbakemelding. All erfaring er jo god erfaring, og det kan jo bli sånn at du blir fristet til å kjøpe noe som er i butikken? Uansett hva tilfellet er så anbefaler vi at du leser videre, så har du i det minste det beste grunnlaget mulig også!

  Hva du finner hos Mecindo

  Dette er naturlig nok en butikk med veldig mange forskjellige kategorier du kan kjøpe fra. Mecindo harsitt hovedkontor i Danmark, rettere sagt i København, og de har også en svensk nettbutikk, om du skulle befinne deg i nabolandet. De har eksistert siden 2012, noe som gir dem bra med erfaring i bransjen og gjør det hele på en måte litt mer tillitsvekkende kanskje, spesielt med tanke på det de selger. Det er ikke noe uvanlig i det hele tatt hva de driver med, men når noen selger slike ting vil man jo gjerne ha full tillit til dem, noe vi føler er tilfellet hos Mecindo.

  Når du bestiller fra butikken så betaler du ingen toll, noe som betyr at produktene kommer fra Danmark, men det tilkommer en fraktkostnad på 39 kroner. Med mindre du bestiller for over 499 kroner, da blir frakten gratis. Det er i det hele tatt greit det, og ikke noe annerledes enn det de fleste andre butikker av denne typen benytter seg av.

  Hva du kan kjøpe hos Mecindo

  På mange måter er dette en ganske typisk helsekostbutikk, men faktum er også det at de selger i flere kategorier enn man kanskje skulle innbille seg. Kategoriene er kosttilskudd, Hud- og kroppspleie, Helsekost, Bolig & Livsstil, Slanking og Trening, til og med en kategori som heter sykepleieartikler. Alt dette betyr at det er veldig mye variasjon i butikken, og tilfredsstiller mange av behovene som folk måtte ha. Fokuset er jo på helse og velvære, men krydret med andre kategorier også så blir det en litt unik butikk som mange vil like å handle hos. Spesielt med tanke på alle de hundrevis forskjellige merkevarene som finnes der. Er du ute etter noe spesielt eller spesifikt så er det gode sjanser på at Mecindo har det du trenger, noe som er ganske viktig for en butikk som dette, tross alt.

  Det er mye å like med det Mecindo har gjort med tanke på hvordan de har satt opp butikken sin, men som alltid er vi nysgjerrige på å vite hva deres kunder mener om butikken. Derfor oppfordrer vi dere til å skrive til oss og fortelle litt om det. Nøl ikke!

  Mecindo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Mecindo

  Din rangering

  FAQ

  Er Mecindo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mecindo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mecindo?

  Mecindo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mecindo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!