NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Apotekhjem

  Apotek

  har av flere ulike grunner blitt veldig viktige for oss opp gjennom årene. Men det ville vært urettferdig å si at dette er noe som har kommet de siste årene bare. Legemiddel som sådan har eksistert i flere hundre, om ikke tusen år. Apothecary, som er et engelsk ord har eksistert som yrke i flere tusen år, men med andre parametre enn i dag så klart. I dag har jo den farmasøytiske industrien blitt en industri i milliardklassen, også her i Norge, og Apotekhjem er nok et godt eksempel på det. Da de fleste apotek selger det samme, så ligger mye av fokuset på prisene, men vi skal ta en kikk på begge deler. Da vet du som kunde det du trenger å vite og har et bedre grunnlag for å ta en avgjørelse. Det høres vel bra ut eller?

  Informasjon om Apotekhjem

  Det som er litt spesielt med det Apotekhjem driver med er at de var den første butikken i Norge som solgte legemiddel til profesjonelle leger, tannleger osv. Det er nettbutikken til Fyrstikktorgets apotek, som er et norskeid apotek. I tillegg er det også ikke avhengig av noen kjeder eller har noen slike tilknytninger. Det er litt uvanlig i disse dager, og er noe som kanskje mange av deres kunder liker? Så hjelper det jo også at de har utvidet sitt sortiment og utvalg veldig mye, slik at nesten alle behov du har, blir dekket av Apotekhjem. Noe av det største trekkplasteret med Apotekhjem er det svært store utvalget de har av produkter og at de har dem i ulike kategorier. Det betyr at alle personer kan kjøpe der, alle fra folk som har behov for legemiddel, veganere, for barn. Om du behøver hjelp så har de en side du kan gå inn på for råd. Alt i alt er det mye bra.

  Hva du kan kjøpe hos Apotekhjem

  Som sagt er det veldig mye å velge mellom, da de også har produkter for ditt kjæledyr som kanskje ikke føler seg så bra. De selger også sminke og superfood. I tillegg til alt det vanlige du kanskje forventer at et apotek selger. Poenget er at du skal bli bedre av å kjøpe hos et apotek, og det er vel liten tvil om at utvalget hos Apotekhjem er tilfredsstillende sånn sett. Og om du bestiller for over 800 kroner så er frakten gratis, og bestiller du før kl 14.00 så skal de sende pakken samme dag. Det er jo greit fordi man handler jo gjerne på et apotek fordi man trenger noe så raskt som mulig. Det er lite negativt å påpeke med Apotekhjem, og det er vel heller ikke noe å undersøke nærmere sånn sett på en review som dette. Har du noe annet du lurer på kan du alltids kontakte kundeservicen deres for litt hjelp.

  Om du har brukt Apotekhjem tidligere vil vi gjerne vite hva du syntes om det og om produktene var gode og trygge. Skriv inn til oss og fortell andre om dine opplevelser.


  Anmeldelse av Apotekhjem

  JEG TESTER ØKOLOGISKE OG NATURLIGE PRODUKTER

  Apotekhjem
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Apotekhjem

  Din rangering

  FAQ

  Er Apotekhjem et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Apotekhjem. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Apotekhjem?

  Apotekhjem opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Apotekhjem . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!