NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser OsloSkinLab

  Er du opptatt av å ta deg godt ut? Sverger du til ulike skjønnhetsprodukter for å både se og føle deg fresh? Det kan være svært vanskelig å velge blant så mange ulike produkter som lover både det ene og det andre. Leter du etter et produkt som faktisk fungerer og som lever opp til forventningene dine? Et merke som er verdt pengene og som passer å bruke i din hektiske hverdag? Kanskje Oslo Skin Labs produkter kan være noe for deg? Ta en titt på anmeldelsene her for å lese andres meninger og erfaringer om dette firmaet.

  Om Oslo Skin Lab
  Oslo Skin Lab selger skjønnhetsprodukter fra Norvital AS, et norsk helsekostfirma som ble startet i 1998. De har kontorer i flere land, men med hovedbase i Norge. De fokuserer på hudpleieprodukter som skal hjelpe mot tegn på aldring, hovedsakelig kollagenpulver og vitaminkapsler. Kollagenpulveret er såkalt hudpleie innenfra og påstår å kunne minske rynkedybden og cellulitter på åtte uker etter normalt inntak av produktet. Vitaminkapslene inneholder vitaminer og mineraler samt antioksidanter for å beskytte mot aldringstegn. Ingrediensene er utelukkende naturlige og fra sporbare kilder og du finner ikke andre innholdsstoffer i produktene deres enn det som finnes i vanlig mat, ei heller unaturlig store mengder.

  Produkter og tjenester
  Oslo Skin Lab er opptatt av at ingrediensene de bruker har dokumentert effekt og er av høy kvalitet. Produktene deres inneholder heller ikke tilsetningstoffer som for eksempel farger. Oslo Skin Lab sine produkter er trygge å bruke da de tilfredsstiller kvalitetskravet til GMP (Good Manufacturing Practice) som er et internasjonalt organ for verifisering av farmasøytiske produkter. Oslo Skin Labs produkter sendes i posten ved at du signerer deg opp på et abonnement hos dem. Det er ingen bindingstid og du kan si opp abonnementet når som helst, eller utsette og annullere forsendelser. Du har også mulighet til å gjøre et engangskjøp av produktet dersom du bare vil prøve det ut. Abonnenter får 30% avslag på produktet og du får levert en pakke hver måned som dekker en måneds forbruk. Du mottar første levering 14 dager etter at bestillingen er gjort og prisen inkluderer frakt med Posten. Det er ingen forskuddsbetaling, betalingen skjer via faktura som blir sendt med pakken. Ønsker du å komme i kontakt med Oslo Skin Lab, kan du kontakte dem direkte på denne epost-adressen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Oslo Skin Lab
  Har du bestilt produkter fra Oslo Skin Lab? Vi ønsker å høre hva du synes om dem, fortell oss gjerne om din erfaring med dette firmaet, ved å skrive en anmeldelse på denne siden. Hvordan er kvaliteten på produktet og var det intakt da du mottok det i posten? Kom det fram i riktig tid? Fungerer produktet, opplever du at det har hjulpet deg? Har du vært i kontakt med kundeservice og vil fortelle hvordan det gikk? Del dine meninger om Oslo Skin Lab for å hjelpe andre potensielle kunder.

  Hva synes andre kunder om Oslo Skin Lab? Les anmeldelsene om Oslo Skin Lab her for å se om produktene deres passer for deg.

  OSLO SKIN LAB 90SEC

  OsloSkinLab
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om OsloSkinLab

  Din rangering

  FAQ

  Er OsloSkinLab et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om OsloSkinLab. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr OsloSkinLab?

  OsloSkinLab opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til OsloSkinLab . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!