NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Yves Rocher

  Anmeldelser Yves Rocher

  Leter du etter skjønhetsprodukter som ikke bare er bra for kroppen din, men også bra for verden? Liker du å ha sminke på deg eller bruker du andre produkter for dine hår, hudepleie, i dush eller pleir du å bruke litt parfyme? Har du allerede funnet ditt favorittmerke? Hvis du fortsatt søker, kan du ta hensyn på Yves Rocher. Men hvordan vil du vite om de har presis det du leter etter i kosmetikk? Blir produktene deres egentlig til fordel til hude? Kan deres sminkemidler gjøre deg enda vakrere? Hvis du får noen problemer med leveranse, kvalitet av varer eller noe annet, kan kundeservice hjelpe deg? For å finne svarene på disse spørsmålene, hvorfor ikke høre på kunder som allerede har prøvd denne kosmetikk? Kanskje har de fortalt alt du trenger å vite før du begynner å handle på denne nettbutikken. På den måten er du skal du vite hva du kan forvente av dette merket. Dette kan hjlepe deg å beslutte om å kjøpe hos Yves Rocher eller bør du velge et annet merke.

  Om Yves Rocher

  Nettbutikk av kosmetikk og parfymer Yves Rocher tilbyr et utvalg av dekorative, rensende, pleie og parfymeprodukter fra hjertet av Frankrike. Yves Rocher begynte allerede i 1959 å lete etter de plantene som kan gjøre kvinner enda skjønnere. Som botaniker skapte han en ny skjønnhetspleie, all kosmetiske produkter hans var basert på planter. Som dyrker, produsent og distributør etablerte han en innovativ økonomisk modell som omfatter alle ledd i produktenes livssyklus, fra avlinger til distribusjon. Selskapets medarbeidere sier at deres oppdrag er å komme tilbake til naturen alt som det så sjenerøst gir for hver kvinnes skjønnhet. For å gjøre dette, tilbyr bedriften naturlige kosmetikk og parfymer opprettet på basis av urte ingredienser, som kan kjøpes 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.I mer enn 50 år har merkevareeksperter studert mekanismene som foregår i planteceller og skapte balanserte formler for kvinners skjønnhet. Selskapets spesialisters hensikt er å skape effektiv kosmetikk, som gir oss de mest fordelaktige egenskapene av naturlige ingredienser. Samtidig respekterer bedriften og tar vare på naturen. De hevder, at de velger nøye råvarer og kontrollerer arbeidet til deres leverandører over hele verden.

  Tjenester av Yves Rocher

  Rocher Du kan bestille alle produkter på selskapets hjemmeside. Yves Rocher online katalog inneholder produkter for kvinner og menn, slike som rensing, nærende, fuktighetsgivende, ungdomsforlengende kosmetikk for ansikts- og kropps hudpleie, hårpleie serie, sminkeprodukter, toalett vann og deodoranter og gave sett. Seksjonen "Skjønnhetstips" kombinerer nyttige anbefalinger om valg av kosmetiske produkter, forteller om hudpleie, gjør det mulig å bli kjent med tipsene til sminkører. Man kan betale bestillinger med kontant elle en faktura. selskapet samarbeider med PayPal, MasterCard og Visa. Bedriften tilbyr gratis frakt hvis du handler mer en 250 NOK. På deres hjemmeside finnes det en mulighet å lese typiske spørsmål og svar. Kan man også løse problemer eller sette spørsmål ved å ringe eller skriva via e-post. Dersom vil du, kan du følge selskapet på Facebook, Instagram og YouTube.

  Klager, vurderinger og tips for Yves Rocher

  Har du brukt en av selskapets produkter før? I så fall kan du kanskje fortelle oss hva dine opplevelser om dette firmaet. Hva er kvaliteten på produktene deres? Har du fått hjelp med å bli kvitt din tørre hud eller gjøre rynker mindre syn? Kanskje finnes det ikke noe å si til deres fordel? Gi oss gjerne din beskjed ved å skrive en kundeanmeldelse. Les omtaler om Yves Rocher av andre mennesker som brukte denne kosmetikk.

  Se gjerne denne videoen om Yves Rochers botanisk hage

  Yves Rocher
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (12)

  5.4
  42% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  7.4
  Service
  rating
  3
  Prisnivå
  rating
  5.8
  Levering
  rating
  5.6

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Fantastisk produkter!

  Har alltid handlet mine produkter her, og har aldri opplevd noen form for problemer med Yves Rocher.
  Har prøvd andre tilsvarende produkter jeg har fått anbefalt, men alltid gått tilbake til Yves Rocher.
  Stort pluss at de samarbeider med naturen!!!

  Dør: Bjørg Anita Bjørnbakk 21-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Styr langt unna

  Ekstrem dårlig kundeservice. Varer kommer ikke. 2 mnd på å få igjen pengene mine. Ikke hyggelige kundemottakere!!! Styr langt unna, de er useriøse

  Dør: Ingunn Berg 04-06-2021
  Olga alegria14-06-2021

  Jeg har hvert kunde hos dere,men så flyte til et ann sted mistet kontakten med dere .adresen min er bendixen veg 52 bergen. . (Jeg trenger ,dag kr

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Yves Rocher

  Vært kunde i mange år. Før var det kvalitet på mye av det en kjøpte, men over tid har kvaliteten på falt. Anbefaler ikke disse produktene lenger.

  Dør: Tove Kristin 26-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Ekstrem dårlig kundeservice, og varene kommer ikke!

  Jeg har prøvd å bestille herfra 2 ganger. Ingen av gangene kom varene. Første gangen krevde de at jeg skulle betale for noe jeg aldri hadde fått. Men de gikk tilbake på det etter sykt mye att og frem! Prøvde en gang litt senere. Varene kom ikke da heller, men jeg hadde jo betalt! Fn mnd etter, har ennå ikke varen kommet og heller ikke pengene tilbake på konto. Styr unna dette stede... de er useriøse og ekstremt dårlig kundebehandling!

  Dør: Ingunn Berg29-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Svindler kunder

  Anbefaler alle å holde seg langt unna dette selskapet. Ekstremt useriøse og lite behjelpelige. Har vært i kontakt med kundesenteret dems over 5 ganger nå uten at dem greier å løse saken min. Ordren ble sendt feil - fikk derfor sendt en ny ordre med samme produkter og den første ordren gikk i retur. Ble fakturert for begge. De bekrefter at de har mottatt returen men har fremdeles ikke fått refundert for den første ordren. Venter fremdeles på svar på en e-post som ble sendt for flere dager siden.

  Dør: Vendela11-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Dårlig kundeservice og bedrift

  Jeg fikk aldri produktene som jeg bestilte. En mnd etter sender de en tilsvarende pakke, med faktura i! Jeg hadde allerede betalt for produktene jeg aldri fikk og de sier jeg får igjen når den første pakken kommer i retur. Det har går 5 uker og ingenting er skjedd! Firferdelig kundeservice, handler aldri igjen og det bør ikke du gjøre heller. Her betaler man for noe man aldri får!!!!

  Dør: Ingunn Berg10-11-2020
  Vendela11-03-2021

  Dette skjedde med meg også!!! Bestilte omtrent samme tid og har fremdeles ikke fått refusjon. Nå har jeg betalt for samme produkter 2x selvom jeg kun har mottatt en ordre. Ikke gidder de å bruke tid på å løse det heller. Aldri i hele mitt liv opplevd et mer useriøst selskap. Helt utrolig at dere svindler betalende kunder og tar dobbelt betalt.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Julekalender

  Innpakningen er flott men veldig skuffet over innhold i kalenderne i år Kjøpte to for evnt å gi en i gave Smugtittet i kalenderen i dag Stort sett bare prøvepakninger i lukene Tidligere år har kalenderen vært dyrere men da følte jeg at det ble valuta for pengene

  Dør: Elisabeth17-10-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6
  rating

  Ikke pålitelig selskap - skal kontakte Forbrukerrådet

  Styr unna - ingen svarer på kundeservice, men de lager inkassosaker for ingenting, og hjelper ikke kunden med å finne frem til betalingsinformasjon. Jeg har nå informert inkassoselskap at jeg kontakter Forbrukerrådet pga. sånn de opererer. De slutter å svare når man kommer med bevis for innbetaling, men sender saker til inkassoselskap. Jeg kommer aldri til å kjøpe en ting fra dette useriøse firmaet mer - nå er det nok etter 25 år som kunde! Kan ikke huske at kundeservice var slik før, dette firmaet er ikke til å kjenne igjen fra slik jeg opplevde de gjennom årene. Nå er det omtrent svindel. Vær veldig påpasselig med å dokumentere alt ved kjøp, da de bruker alt mot deg.

  Dør: Karen27-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6.5
  rating

  Elendig service og kundeservice

  Forferdelig dårlig kundeservice. Jeg har ikke ord for hvor lite innstilt de er for å hjelpe. Får ikke svar overhodet. Produktene er greie og har vært fornøyd, men et elendig kundeservice ødelegger totalt. Jeg er ferdig med å handle på YR etter nesten 20 år, mye rot med fakturaer, og plutselig oppdager jeg at purregebyret er på vei til inkasso etc. Veldig uoversiktlig å få se fakturaer, betalt og ubetalt, på hjemmesiden. Mye av det har ikke stemt for meg, betalt står som ubetalt etc. og ikke noe svar fra kundeservice, så får ikke ryddet opp i det heller. YR har forårsaket mye stress for meg pga slike ting og nå sier jeg stopp etter 20 år som kunde, selv om produktene er bra.

  Dør: Helene17-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6.5
  rating

  Totalt fraværende kundeservice

  Ingen svarer på kundeservice, selv om man sender mange mail og samtidig ber de svare. Aldri opplevt at en bedrift er så lite service-minded, jeg lurer på om det i det hele tatt jobber folk på kundeservice eller hvor de er. Går ikke an å få tak på de, selv etter å ha prøvd i ukesvis. Så bruk pengene dine på et seriøst foretak i stedet, noen som faktisk verdsetter kundene. Jeg lurer på om Y.R. sentralt ved hvor elendige den norske avdelingen er. Inkassovarsler sender de selv om man har betalt og man får ikke hjelp overhodet. Hvis jeg kunne gitt 0 stjerner på kunderservice, hadde jeg gjort det. Dette er ikke 1 stjerne engang -for en holdning overfor kundene som handler der! Respektløst og forkastelig oppførsel.

  Dør: Toril11-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6
  rating

  Styr unna

  Verste kundeservice jeg noen gang har vært borti - har sendt mail på mail, fått et par svar, men de følger ikke opp til tross for at jeg ber de instendig om å svare da det haster. Ukene går - samtidig så sender de inkassovarsler i hytt og pine selv om fakturaene er betalt ( og bevist betalt), Får ikke kontakt med kundeservice og de truer med inkasso. Styr unna. Dette er det verste firmaet jeg har vært borti og jeg kommer aldri til å handle av de igjen. Bare rot med fakturaer og man får ikke svar. Man kan risikere inkassosaker selv om faktura er betalt og ingen svarer deg eller hjelper deg. Helt hårreisende. Jeg er helt sjokkert at det er mulig å drive et firma, som liksom skal være seriøse på denne måten.

  Dør: Eva09-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5.5
  rating

  Bra butikk, elendig kundeservice

  Har kjøpt varer fra yves-rocher i 7 år nå. Var svært fornøyd, men hadde en gang behov for å kontakte kundeservice. Maken til elendig kundeservice har jeg aldri vært borti. Tenkte likevel at det kanskje var litt uflaks, og prøvde å holde et positivt syn på nettbutikken likevel.

  Et år etter første kundeservice kontakt, oppsto det en situasjon der jeg behøvde å kontakte igjen. Jeg var sjokkert over hvor lite behjelpelige og frekke de ansatte på andre siden av telefonen var. De ba meg ringe tilbake noen dager senere, noe jeg gjorde og ble møtt i telefonen med enda en ubehjelpelig ansatt, med nedlatende og små-frekke ord, samt tonefall. Det fikk meg til å føle meg dårlig, mindreverdig og masete. Etter dette har jeg unngått å bestille hos yves-rocher, fordi om noe skulle gå galt med bestillingen, er det så utrolig ubehagelig å prøve å få tak i hjelp. Nå er det snart to år siden siste kontakt med kundeservice. Jeg gikk fra å være en kunde som handlet en gang i måneden, til en kunde som handler der for 300/400 kr ca en gang i året.

  For øyeblikket har jeg ventet i 8 dager på bestillingen. Har ikke pleid å legge merke til leveringstid tidligere, men denne gangen haster det litt med kremer pga atopisk eksem, samt hårkur pga avfarging.

  Har imidlertid forståelse for lang leveringstid grunnet virussituasjonen, men hadde vært fint med en liten oppdatering på epost om varene i det hele tatt er på lager og hvor lang tid en eventuell ny bestilling vil ta, så jeg vet om jeg må kjøpe produktene på en annen butikk eller om det lønner seg å vente.

  Alt i alt er dette en bra og rimelig butikk med relativt gode produkter, men dårlig kundeservice og få med oppdateringer til kundene trekker ned hele helhetsinntrykket.

  Dør: Eirin28-04-2020
  kristine 07-07-2020

  Her er det mye som ikke er som det skal være vedr kundeservice En får ikke tilsendt de varene og gavene en skal ha og dette blir ikke beklaget De erstatter det bare med noe som en ikke ønsker å få og som en har fått tidligere En får heller ikke avslag i prisen Det er veldig dumt for yves produktene og yves rocher har jeg brukt i mange år men nå vil jeg vurdrere å finne en annen produsent ..bare pga av utrolig dårlig kundeservice

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  7
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Yves Rocher

  Din rangering

  FAQ

  Er Yves Rocher et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Yves Rocher. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.4/10, hvorav 42% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Yves Rocher?

  Yves Rocher opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Yves Rocher . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!