Yves Rocher Anmeldelser

: 12
58% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2022-07-21
Bra produkter og raskt leverin
Har vært kunde siden 2019 og har aldri hatt problemer med å handle der. Varene kommer fort frem t...Les mer
Jennie

Mest relevante negative anmeldelse

  2022-02-22
Kremer
Catarina bor sammen med sine foreldre å hu betaler men så før så var det at det kom purring regni...Les mer
Synnøve jensen.

Mest stemmer anmeldelse

  2020-07-09
Styr unna
Verste kundeservice jeg noen gang har vært borti - har sendt mail på mail, fått et par svar, men ...Les mer
Eva

Anmeldelser (12)

  (2)

 (1)

  (7)

  (2)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bra produkter og raskt levering

  Har vært kunde siden 2019 og har aldri hatt problemer med å handle der. Varene kommer fort frem til nærmeste postkontor, og i tillegg får jeg alltid koselige gaver fra nettbutikken deres. Produktene varierer, men jeg opplever at de har relativ god kvalitet. Er veldig glad i deres monoi serie som kun kommer hver sommer. De er meget miljøbevisste og kjører ofte gode salg og tilbud. Eneste minuset for meg er at nettsiden virker litt utdatert, da det er unødvendig vanskelig å finne sin kundenummer og man må logge inn et annet portal for å kunne se tidligere bestilling..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastisk produkter!

  Har alltid handlet mine produkter her, og har aldri opplevd noen form for problemer med Yves Rocher.
  Har prøvd andre tilsvarende produkter jeg har fått anbefalt, men alltid gått tilbake til Yves Rocher.
  Stort pluss at de samarbeider med naturen!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kremer

  Catarina bor sammen med sine foreldre å hu betaler men så før så var det at det kom purring regning oppkrav.Å foreldrene å Catarina, jeg syns det virka rart,dumt.
  Å jeg sa at det er ikke lovlig,at datan
  dere's surrer,er for mye i dems data,
  har ikke rensa den i det hele tatt.
  De burde skjerpe seg den butikken her
  Som er navn Y .R i seg.Det er fransk å det er sverige som holder på med den butikken der.
  Men uansett om de valgte å betale dem så kom det purring på at ikke er betalt. Den butikken er for mye surr,de gjør ikke ordentlig å skjekker datan sin. ikke den gang skjekka om datan dems har surra å at er den som er problemmet.ikke dem som har betalt. Så jeg syns er dårlig gjordt, jeg syns at ikke skal betale det,nor de har betalt det. Det er er i en lov pragraf at det er ikke lov å betale for mye noe det er betalt.. Er det noen eller flere som har opplevd det her samme tro.?. Men vi burde ikke ha noe mot butikken,cjefen,eieren,vi skal velsigne dem å be for dem, være for dem,ikke hate dem,men elske dem jeg er for det.Synnøve


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr langt unna

  Ekstrem dårlig kundeservice. Varer kommer ikke. 2 mnd på å få igjen pengene mine. Ikke hyggelige kundemottakere!!! Styr langt unna, de er useriøse

  Jeg har hvert kunde hos dere,men så flyte til et ann sted mistet kontakten med dere .adresen min er bendixen veg 52 bergen. .
  (Jeg trenger ,dag kr


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Yves Rocher

  Vært kunde i mange år. Før var det kvalitet på mye av det en kjøpte, men over tid har kvaliteten på falt. Anbefaler ikke disse produktene lenger.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ekstrem dårlig kundeservice, og varene kommer ikke!

  Jeg har prøvd å bestille herfra 2 ganger. Ingen av gangene kom varene. Første gangen krevde de at jeg skulle betale for noe jeg aldri hadde fått. Men de gikk tilbake på det etter sykt mye att og frem! Prøvde en gang litt senere. Varene kom ikke da heller, men jeg hadde jo betalt! Fn mnd etter, har ennå ikke varen kommet og heller ikke pengene tilbake på konto. Styr unna dette stede... de er useriøse og ekstremt dårlig kundebehandling!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Julekalender

  Innpakningen er flott men veldig skuffet over innhold i kalenderne i år Kjøpte to for evnt å gi en i gave Smugtittet i kalenderen i dag Stort sett bare prøvepakninger i lukene Tidligere år har kalenderen vært dyrere men da følte jeg at det ble valuta for pengene


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke pålitelig selskap - skal kontakte Forbrukerrådet

  Styr unna - ingen svarer på kundeservice, men de lager inkassosaker for ingenting, og hjelper ikke kunden med å finne frem til betalingsinformasjon. Jeg har nå informert inkassoselskap at jeg kontakter Forbrukerrådet pga. sånn de opererer. De slutter å svare når man kommer med bevis for innbetaling, men sender saker til inkassoselskap. Jeg kommer aldri til å kjøpe en ting fra dette useriøse firmaet mer - nå er det nok etter 25 år som kunde! Kan ikke huske at kundeservice var slik før, dette firmaet er ikke til å kjenne igjen fra slik jeg opplevde de gjennom årene. Nå er det omtrent svindel. Vær veldig påpasselig med å dokumentere alt ved kjøp, da de bruker alt mot deg.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elendig service og kundeservice

  Forferdelig dårlig kundeservice. Jeg har ikke ord for hvor lite innstilt de er for å hjelpe. Får ikke svar overhodet. Produktene er greie og har vært fornøyd, men et elendig kundeservice ødelegger totalt. Jeg er ferdig med å handle på YR etter nesten 20 år, mye rot med fakturaer, og plutselig oppdager jeg at purregebyret er på vei til inkasso etc. Veldig uoversiktlig å få se fakturaer, betalt og ubetalt, på hjemmesiden. Mye av det har ikke stemt for meg, betalt står som ubetalt etc. og ikke noe svar fra kundeservice, så får ikke ryddet opp i det heller. YR har forårsaket mye stress for meg pga slike ting og nå sier jeg stopp etter 20 år som kunde, selv om produktene er bra.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Totalt fraværende kundeservice

  Ingen svarer på kundeservice, selv om man sender mange mail og samtidig ber de svare. Aldri opplevt at en bedrift er så lite service-minded, jeg lurer på om det i det hele tatt jobber folk på kundeservice eller hvor de er. Går ikke an å få tak på de, selv etter å ha prøvd i ukesvis. Så bruk pengene dine på et seriøst foretak i stedet, noen som faktisk verdsetter kundene. Jeg lurer på om Y.R. sentralt ved hvor elendige den norske avdelingen er. Inkassovarsler sender de selv om man har betalt og man får ikke hjelp overhodet. Hvis jeg kunne gitt 0 stjerner på kunderservice, hadde jeg gjort det. Dette er ikke 1 stjerne engang -for en holdning overfor kundene som handler der! Respektløst og forkastelig oppførsel.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna

  Verste kundeservice jeg noen gang har vært borti - har sendt mail på mail, fått et par svar, men de følger ikke opp til tross for at jeg ber de instendig om å svare da det haster. Ukene går - samtidig så sender de inkassovarsler i hytt og pine selv om fakturaene er betalt ( og bevist betalt), Får ikke kontakt med kundeservice og de truer med inkasso. Styr unna. Dette er det verste firmaet jeg har vært borti og jeg kommer aldri til å handle av de igjen. Bare rot med fakturaer og man får ikke svar. Man kan risikere inkassosaker selv om faktura er betalt og ingen svarer deg eller hjelper deg. Helt hårreisende. Jeg er helt sjokkert at det er mulig å drive et firma, som liksom skal være seriøse på denne måten.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bra butikk, elendig kundeservice

  Har kjøpt varer fra yves-rocher i 7 år nå. Var svært fornøyd, men hadde en gang behov for å kontakte kundeservice. Maken til elendig kundeservice har jeg aldri vært borti. Tenkte likevel at det kanskje var litt uflaks, og prøvde å holde et positivt syn på nettbutikken likevel.

  Et år etter første kundeservice kontakt, oppsto det en situasjon der jeg behøvde å kontakte igjen. Jeg var sjokkert over hvor lite behjelpelige og frekke de ansatte på andre siden av telefonen var. De ba meg ringe tilbake noen dager senere, noe jeg gjorde og ble møtt i telefonen med enda en ubehjelpelig ansatt, med nedlatende og små-frekke ord, samt tonefall. Det fikk meg til å føle meg dårlig, mindreverdig og masete. Etter dette har jeg unngått å bestille hos yves-rocher, fordi om noe skulle gå galt med bestillingen, er det så utrolig ubehagelig å prøve å få tak i hjelp. Nå er det snart to år siden siste kontakt med kundeservice. Jeg gikk fra å være en kunde som handlet en gang i måneden, til en kunde som handler der for 300/400 kr ca en gang i året.

  For øyeblikket har jeg ventet i 8 dager på bestillingen. Har ikke pleid å legge merke til leveringstid tidligere, men denne gangen haster det litt med kremer pga atopisk eksem, samt hårkur pga avfarging.

  Har imidlertid forståelse for lang leveringstid grunnet virussituasjonen, men hadde vært fint med en liten oppdatering på epost om varene i det hele tatt er på lager og hvor lang tid en eventuell ny bestilling vil ta, så jeg vet om jeg må kjøpe produktene på en annen butikk eller om det lønner seg å vente.

  Alt i alt er dette en bra og rimelig butikk med relativt gode produkter, men dårlig kundeservice og få med oppdateringer til kundene trekker ned hele helhetsinntrykket.

  Her er det mye som ikke er som det skal være vedr kundeservice En får ikke tilsendt de varene og gavene en skal ha og dette blir ikke beklaget De erstatter det bare med noe som en ikke ønsker å få og som en har fått tidligere En får heller ikke avslag i prisen Det er veldig dumt for yves produktene og yves rocher har jeg brukt i mange år men nå vil jeg vurdrere å finne en annen produsent ..bare pga av utrolig dårlig kundeservice


Andre så også på