NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rover

  Vi er glade i dyrene våre, og for noen av så er det de eneste vi har i våre liv. Så da er det naturlig at vi ønsker å ta så godt vare på dem som mulig. Uansett om det er katt, hund eller fugl vi har. Det kan dog være litt vanskelig å få tid til, da de har ulike behov og krav som man må tilfredsstille, og er man en opptatt person kan det bli vanskelig. Hundepassere er vel egentlig noe som ikke er så uvanlig, men nå finnes det også en tjeneste som kan passe på katten din mens du er borte. Rover heter den tjenesten, og med et slikt navn er det lett å innbille seg at de startet som hundepassere før de utvidet til å passe på katter også. Men er dette en tjeneste du bør bruke da? Å sette så viktige ting i hendene på fremmede? La oss se nærmere.

  Informasjon om Rover

  Dette er et selskap som ble etablert i 2011, så det faktum at det har overlevd i 9 år, med tanke på den spesifikke tjenesten den tilbyr er imponerende i seg selv. Det som er spesielt med Rover er at den finnes over hele verden, og er et slags sosialt nettverk for hundepassere. Det er ikke slik at det kommer ansatte hundepassere hjem til deg, men heller at det finnes folk som registrerer seg på siden for å passe på hunder. Mot betaling selvsagt. Dette har siden utviklet og utvidet seg til å inkludere katter. De finnes altså bokstavelig talt over hele verden, i over 30 000 byer, og mer enn 300 000 hundepassere. I teorien kan du befinne deg hvor som helst og få hjelp til å passe på noe av det kjæreste du har.

  Hvordan det fungerer

  Vi har allerede pratet litt om dette, men det er slik at du kan ikke bare registrere deg for å bli hundepasser. Du må sende inn en søknad, hvor du må oppgi ID, og annen viktig informasjon slik at Rover er sikre på at den som blir sendt er til å stole på. Noe som naturligvis er viktig for både deg og Rover. Det er ulike typer av pass du kan bestille, avhengig på hva du behøver, og du kan til og med bestille at passeren kommer hjem til deg for tjenesten. Det gjør det veldig smidig, og kanskje er bedre for hundene, da det er tryggere for dem å være i kjente omgivelser. En slik tjeneste er gull verdt for mange, spesielt om du bor alene og får dårlig samvittighet. Har du hund eller katt så er Rover helt klart en tjeneste du bør sjekke ut!

  Erfaringer med Rover
  Da vi ikke vil la være kjære dyr være med bare hvem som helst, vil vi gjerne lese om folks erfaringer med Rover og om det er så bra som det blir presentert. Fortell oss om opplevelsene dere har hatt, både positive og negative, så vi kan vite mer. Vi venter på dere!


  Hvordan Rover fungerer

  Rover
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Rover

  Din rangering

  FAQ

  Er Rover et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rover. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rover?

  Rover opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Dyrebutikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rover . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!