NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Petster

  De aller fleste av oss er glade i dyr, og selv om vi kanskje ikke har et kjæledyr så er det nok mange av oss som ønsker at vi hadde det. For de av oss som er så heldige og har det, så vet de hvor bra det kan være, men samtidig så er det mye ansvar. Heldigvis finnes det steder og nettsider som kan hjelpe oss med det, fordi alle dyr har ulike behov, og det å ta vare på en katt er forskjellig enn det å ta vare på en hund. En side som Petster er da noe du bør sjekke ut, da de ønsker å hjelpe deg med å finne de beste tilbehøret for dyret du har, uansett om det er til katt, hund eller hest. Så la oss ta en litt nærmere titt på Petster!

  Informasjon om Petster
  Petster er svensk, og som mange andre nettsider og selskap som vi er glade i, så virker det som om svenskene har en stor fordel, og er bedre enn oss her i Norge. Hva det kommer av kan man bare spekulere i, men Petster har eksistert siden 2009, noe som viser at de gjør noe riktig. Vi i Norge har dog begynt å bli litt bedre på å etablere nye selskap enn tidligere, men det føles som vi har en lang vei igjen til vi tar igjen Sverige og Danmark. Noe som er ganske smart med måten Pester driver sin virksomhet på er at de ikke har et veldig stort utvalg av produktkategorier. Det er for hund, katt, hester og ryttere de selger produkter til. Det kan gjøre deres markedsandel litt mindre, men samtidig mer fokusert og mer lojal kundebase. Det hjelper jo at de også har produkter som er av svært bra kvalitet. Og da de fokuserer på dette så betyr det at deres kundeservice blir bedre og mer fokusert.

  Hva du kan kjøpe hos Petster

  Vi har allerede nevnt produktkategoriene hos Petster, og de selger virkelig alt du trenger for et godt vedlikehold av disse dyrene. Du kan kjøpe mat, vitaminer, utstyr, utstyr til stall og mye annet. Det er som sagt en grunn til at de er så populære og at de har eksistert i over 10 år nå. En slik eksistens er ikke tilfeldig, og det at deres priser er rimelige og laget av de beste leverandørene i markedet. Mange vil kanskje si at de burde selge produkter for flere dyr, men det er vel ikke noe poeng i å risikere noe som har fungert såpass godt som Petster har.

  Har du brukt Petster?

  Det er mye godt å si om Petster, men vi ønsker å høre fra de av dere som har kjøpt fra Petster selv. Tross alt, det er dere som kan virkelig fortelle om man bør bruke denne butikken eller ikke, og det vil vi høre om. Uansett om det er positivt eller negativt, så vil vi vite om det, så alle andre også kan lese om det! Skriv inn!


  Sele for hund fra Petster

  Petster
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Petster

  Din rangering

  FAQ

  Er Petster et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Petster. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Petster?

  Petster opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Petster . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!