Sporten Beitostølen

Alle kundeanmeldelser

Sporten Beitostølen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

Åshild Bakkland
God service i butikk og på Mail. Spesialkompetanse på produktene og individuell og ærlig anbefaling.Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Personlig service

  God service i butikk og på Mail.
  Spesialkompetanse på produktene og individuell og ærlig anbefaling.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Sporten Beitostølen

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er det ikke galt å ruste opp med litt utstyr om du er av typen som liker å bruke årstiden på å være ute og i aktivitet. Uavhengig om det på fjellet du skal, eller leke ut med venner og barn. Da er sportsbutikken Sporten Beistostølen kanskje noe du bør sjekke ut. Og om det er for deg, hvorfor ikke dra nytte av deres ganske gode tilbud?

Informasjon om Sporten Beistostølen
Sporten Beitostølen er lokalisert akkurat der navnet tilsier at det er, og det er så klart i Beitostølen. Med tanke på hvor mange som drar til det området vært år for å gå på ski, er det ikke rart at noen fikk en tanke om å åpne opp en butikk der. Og det er faktisk 30 år siden denne ble åpnet, i 1989 for å være nøyaktig. Dette er faktisk den første sportsbutikken i Norge som hadde peis, noe man behøver på Beitostølen om vinteren. Etter starten på slutten av 80-tallet har det egentlig bare ballet på seg og selv om Sporten Beitostølen var en del av G-Sport, gikk de ut av det samarbeidet i 1999 for å dyrke sin egenart, med fokus på fjell, friluftsliv, løp og langrenn. Alt det typisk norske med andre ord. 

Produkter hos Sporten Beistostølen
Det viktigste med en slik butikk blir da at de faktisk har det de reklamerer for, og når man besøker siden deres så ser man raskt at utvalget av produkter er veldig stort. De har utstyr og andre ting i alle kategorier du kan tenke deg når det kommer til friluftsliv, trening og slike ting. Om du trenger noe for å holde deg varm så har de det, og trenger du briller har de det også. Du kommer ikke til å finne treningstøy som du kan bruke på SATS her, men så er heller ikke det poenget med butikken. For oss nordmenn, med den bakgrunnen vi har, så er en slik butikk veldig viktig, fordi det ligger i vår natur å gå på tur, klatre fjell og bare være ute i skogen. Om du i tillegg har et merke som er en spesiell favoritt for deg så er også utvalget av disse veldig bra, da det finnes titalls, om ikke over hundre merker å velge mellom. Sporten Beitostølen vet hva de driver med, det er ganske tydelig.

Fornøyde kunder av Sporten Beitostølen
Med tanke på den generelle populariteten til denne butikken så er kanskje denne seksjonen unødvendig, men samtidig så er det viktig å få frem alle synspunkt om den. Og det betyr at vi vil at du skriver inn til oss og forteller om dine opplevelser med Sporten Beitostølen. Var produktene rimelige og av god kvalitet og var servicen slik du forventet den å være? 

Alle disse aspektene er viktige for å gjøre opp et helhetsinntrykk av butikken, så vi venter på dine innspill!


Turtips fra Sporten Beitostølen