NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sporten Beitostølen

  Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er det ikke galt å ruste opp med litt utstyr om du er av typen som liker å bruke årstiden på å være ute og i aktivitet. Uavhengig om det på fjellet du skal, eller leke ut med venner og barn. Da er sportsbutikken Sporten Beistostølen kanskje noe du bør sjekke ut. Og om det er for deg, hvorfor ikke dra nytte av deres ganske gode tilbud?

  Informasjon om Sporten Beistostølen

  Sporten Beitostølen er lokalisert akkurat der navnet tilsier at det er, og det er så klart i Beitostølen. Med tanke på hvor mange som drar til det området vært år for å gå på ski, er det ikke rart at noen fikk en tanke om å åpne opp en butikk der. Og det er faktisk 30 år siden denne ble åpnet, i 1989 for å være nøyaktig. Dette er faktisk den første sportsbutikken i Norge som hadde peis, noe man behøver på Beitostølen om vinteren. Etter starten på slutten av 80-tallet har det egentlig bare ballet på seg og selv om Sporten Beitostølen var en del av G-Sport, gikk de ut av det samarbeidet i 1999 for å dyrke sin egenart, med fokus på fjell, friluftsliv, løp og langrenn. Alt det typisk norske med andre ord.

  Produkter hos Sporten Beistostølen

  Det viktigste med en slik butikk blir da at de faktisk har det de reklamerer for, og når man besøker siden deres så ser man raskt at utvalget av produkter er veldig stort. De har utstyr og andre ting i alle kategorier du kan tenke deg når det kommer til friluftsliv, trening og slike ting. Om du trenger noe for å holde deg varm så har de det, og trenger du briller har de det også. Du kommer ikke til å finne treningstøy som du kan bruke på SATS her, men så er heller ikke det poenget med butikken. For oss nordmenn, med den bakgrunnen vi har, så er en slik butikk veldig viktig, fordi det ligger i vår natur å gå på tur, klatre fjell og bare være ute i skogen. Om du i tillegg har et merke som er en spesiell favoritt for deg så er også utvalget av disse veldig bra, da det finnes titalls, om ikke over hundre merker å velge mellom. Sporten Beitostølen vet hva de driver med, det er ganske tydelig.

  Fornøyde kunder av Sporten Beitostølen

  Med tanke på den generelle populariteten til denne butikken så er kanskje denne seksjonen unødvendig, men samtidig så er det viktig å få frem alle synspunkt om den. Og det betyr at vi vil at du skriver inn til oss og forteller om dine opplevelser med Sporten Beitostølen. Var produktene rimelige og av god kvalitet og var servicen slik du forventet den å være?

  Alle disse aspektene er viktige for å gjøre opp et helhetsinntrykk av butikken, så vi venter på dine innspill!


  Turtips fra Sporten Beitostølen

  Sporten Beitostølen
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Personlig service

  God service i butikk og på Mail.
  Spesialkompetanse på produktene og individuell og ærlig anbefaling.

  Dør: Åshild Bakkland15-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Sporten Beitostølen

  Din rangering

  FAQ

  Er Sporten Beitostølen et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Sporten Beitostølen. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Sporten Beitostølen?

  Sporten Beitostølen opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Sporten Beitostølen . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!