NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kilands

  Det er mye forskjellig man behøver hjemme og alle små detaljer er ganske viktige når man ser på helheten. Så er det jo også sånn at det blir lagt et visst ekstra press på når man ser alle innredningsprogrammene på tv. Da får man jo naturlig nok egne ideer om hva man kan gjøre hjemme for å friske det opp litt. Og ofte er det jo sofaer eller kanskje ny tapet eller lignende som blir sett på. Men om du tenker over det er det også vitkig hva slags tepper du har. Det er noe som kan komplementere en stil veldig mye, og hos Kilands har de vel bortimot det største utvalget av tepper du kan ønske deg. Det høres vel litt interessant ut? Om det gjør så les gjerne videre for mer informasjon!

  Informasjon om Kilands

  Kilands er en butikk som startet helt tilbake i 1969. Det gjør den eldre enn mange av våre lesere, og tilsier at det de har drevet med i over 50 år har vært av stor kvalitet. Om ikke annet så gir det deg kanskje litt mer tillit til butikken som sådan, noe som er gull verdt. De finnes også i Danmark og Sverige, Kilands har gjort en god jobb med å spre seg rundt i Skandinavia.

  Så har de også mange fordeler om du velger å handle hos dem. Blant annet det at du får åpent kjøp i 90 dager, gratis retur i tillegg til en rask levering. Og kanskje aller viktigst, du får gratis frakt om du kjøper for over 129 kroner, noe som er en veldig fin og lav grense synes vi. Har du spørsmål kan du kontakte dem via flere forskjellige kanaler, blant annet telefon, mail, Facebook og Twitter. Er du ute etter en god handel er Kilands et godt tips!

  Nyhetsbrev er for nettbutikker og blogger

  Mange forskjellige kategorier av tepper

  Når man selger noe så spesifikt som bare tepper er det kanskje smart å ha et utvalg som er så stort som mulig. Det holder liksom ikke å bare ha en stil, og det er definitivt ikke tilfellet med denne butikken. Blant annet har du muligheten til å fitlrere teppene avhengig på hvilket rom du vil kjøpe til. Det gjør det mye lettere å finne frem, og du kan også velge en spesifikk farge du vil ha også. Om du trykker på kategorien "alle tepper" blir du presentert med alt som finnes på siden, og da ser du alt fra orientalske tepper, barnetepper, kunstsilketepper, klassiske wilton og mye mer. Det er faktisk litt imponerende hva de har fått til, og gjør det virkelig verdt å handle hos dem. Spesielt når man kombinerer det med alle de andre fordelene vi nevnte ovenfor.

  Husk at et teppe kan gjøre underverker hjemme, så det er greit å være tålmodig og finne riktig. Som Kilands kan hjelpe deg med!

  Om du har allerede kjøpt teppe fra Kilands vil vi vite mer om det og hvor fornøyd du er med ditt kjøp. Skriv til oss og fortell!


  Innlegning av vegg til vegg tepper

  Kilands
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kilands

  Din rangering

  FAQ

  Er Kilands et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kilands. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kilands?

  Kilands opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kilands . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!