HiFi Klubben

Alle kundeanmeldelser

HiFi Klubben

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

HiFi Klubben

Er det en butikk som på en måte dekker alle dine behov for høyttalere og for å få et anlegg som kan gi deg den beste lyden, så er det ikke mange bedre enn Hifiklubben. Det er den butikken alle "gutter" ville besøke da de var unge, for å få den surround-lyden i hjemmet. La oss se litt nærmere på denne utrolig populære lydbutikken.

Om Hifiklubben
Hifiklubben er dessverre ikke norsk. Ikke at det har så mye å si, men det ble etablert i Danmark, i 1978 av Peter Lyngdorf i Århus. Han startet bedriften ved å importere produktene selv, og blant de først merkene var Cerwin Vega, et veldig berømt og kjent høyttalermerke. Han støtte tidlig på problemer da kunder var veldig interesserte i lyden, men kjøpte ikke produktene i like stor grad. Det førte til at han åpnet et demorom i København, hvor man kunne bare teste høyttalerne, men ikke kjøpe de. Fordi forretningsmodellen hans besto av at kundene måtte bestille via postordre, så selv om det var stor interesse ble det vanskelig for han å utnytte det til det fulle. Spesielt fordi mange av postnumrene som var medlemmer i Hifiklubben var i Norge. Så han åpnet da en butikk i Norge i 1987, det tok altså nesten 10 år før vi fikk den her til lands. Siden da har det bare vokst og vokst, og har i dag 101 butikker i land som Finland, Sverige, Tyskland og Nederland, i tillegg til Norge og Danmark naturligvis.

Det Hifiklubben spesialiserer seg på
Som de selv sier så er lyd i fokus her, så hos Hifiklubben finner du ikke noe kjøleskap, komfyr eller oppvaskmaskin. De ønsker å hjelpe deg få den beste film- og musikkopplevelsen de kan, og som du har mulighet til. Det som er greia med produkter fra Hifiklubben er det at selv om de kanskje koster litt mer enn de du finner på Elkjøp eller lignende, så holder de lengre da de er av høyere kvalitet. Det betyr at du ikke behøver å kjøpe nye høyttalere etter noen få år, som du nødvendigvis må gjøre med produkter av lavere kvalitet. Det er en balansegang så klart mellom hva du er ute etter og hva du har råd til. Av merker du kan velge mellom hos Hifiklubben så finner du alle de store, som Cerwin Vega, som Bose, Sonos og andre. Og, er du etter en TV så har de også de, fordi det er jo det de fokuserer på, og gi deg den beste filmopplevelsen.

Hifiklubben og kundetjeneste
Hifiklubben er en av de mest populøre butikkene på nett, med en av de beste ryktene. Det er ikke mye negativt man finner om de av anmeldelser, og det er fordi de tar problemer alvorlig og hjelper kunder å løse de. Om du også er medlem så er fordelen enda større, så du bør ikke støte på altfor store problemer.

Din respons
Det betyr ikke at det er folk som ikke har hatt problemer, og vil veldig gjerne høre deres opplevelser, både positive og negative!


Hjelp fra Hifiklubben!