NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser HiFi Klubben

  Er det en butikk som på en måte dekker alle dine behov for høyttalere og for å få et anlegg som kan gi deg den beste lyden, så er det ikke mange bedre enn Hifiklubben. Det er den butikken alle "gutter" ville besøke da de var unge, for å få den surround-lyden i hjemmet. La oss se litt nærmere på denne utrolig populære lydbutikken.

  Om Hifiklubben

  Hifiklubben er dessverre ikke norsk. Ikke at det har så mye å si, men det ble etablert i Danmark, i 1978 av Peter Lyngdorf i Århus. Han startet bedriften ved å importere produktene selv, og blant de først merkene var Cerwin Vega, et veldig berømt og kjent høyttalermerke. Han støtte tidlig på problemer da kunder var veldig interesserte i lyden, men kjøpte ikke produktene i like stor grad. Det førte til at han åpnet et demorom i København, hvor man kunne bare teste høyttalerne, men ikke kjøpe de. Fordi forretningsmodellen hans besto av at kundene måtte bestille via postordre, så selv om det var stor interesse ble det vanskelig for han å utnytte det til det fulle. Spesielt fordi mange av postnumrene som var medlemmer i Hifiklubben var i Norge. Så han åpnet da en butikk i Norge i 1987, det tok altså nesten 10 år før vi fikk den her til lands. Siden da har det bare vokst og vokst, og har i dag 101 butikker i land som Finland, Sverige, Tyskland og Nederland, i tillegg til Norge og Danmark naturligvis.

  Det Hifiklubben spesialiserer seg på

  Som de selv sier så er lyd i fokus her, så hos Hifiklubben finner du ikke noe kjøleskap, komfyr eller oppvaskmaskin. De ønsker å hjelpe deg få den beste film- og musikkopplevelsen de kan, og som du har mulighet til. Det som er greia med produkter fra Hifiklubben er det at selv om de kanskje koster litt mer enn de du finner på Elkjøp eller lignende, så holder de lengre da de er av høyere kvalitet. Det betyr at du ikke behøver å kjøpe nye høyttalere etter noen få år, som du nødvendigvis må gjøre med produkter av lavere kvalitet. Det er en balansegang så klart mellom hva du er ute etter og hva du har råd til. Av merker du kan velge mellom hos Hifiklubben så finner du alle de store, som Cerwin Vega, som Bose, Sonos og andre. Og, er du etter en TV så har de også de, fordi det er jo det de fokuserer på, og gi deg den beste filmopplevelsen.

  Hifiklubben og kundetjeneste

  Hifiklubben er en av de mest populøre butikkene på nett, med en av de beste ryktene. Det er ikke mye negativt man finner om de av anmeldelser, og det er fordi de tar problemer alvorlig og hjelper kunder å løse de. Om du også er medlem så er fordelen enda større, så du bør ikke støte på altfor store problemer.

  Din respons
  Det betyr ikke at det er folk som ikke har hatt problemer, og vil veldig gjerne høre deres opplevelser, både positive og negative!


  Hjelp fra Hifiklubben!

  HiFi Klubben
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om HiFi Klubben

  Din rangering

  FAQ

  Er HiFi Klubben et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om HiFi Klubben. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr HiFi Klubben?

  HiFi Klubben opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til HiFi Klubben . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!