NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Estore

  Det er visse butikker på nett som man bare liker. Det er kanskje butikker som ikke har et spesifikt fokus på det de selger, så du som kunde kan besøke den bare for å utforske og se hva som finnes der. Og etterhvert som ulike mennesker har oppdaget fordelene av slike butikker, så har det også blitt åpnet mange slike, hvor for eksempel Estore bør være en butikk du vet om. Har du allerede hørt om den? Da er det jo greit nok. Da vil vi oppfordre deg til å din tilbakemelding og erfaring om din kundeanmeldelse i kontaktskjemaet, så flere av våre lesere kan få den nødvendige informasjonen. Men om du ikke kjenner til Estore, så les gjerne videre, vi skal forsøke å gi deg all relevant informasjon du behøver!

  Ting å vite om Estore

  Dette er en butikk som har opphav i Sverige, og det er også er de har sitt lager. Det betyr at du vil få varen tilsendt ganske raskt, noe vi naturlig nok liker. Når du kjøper hos eStore så får du varen tilsendt fra 2 til 4 dager, og de lover deg også tollfri levering da varene blir sendt fra Sverige. Det innebærer dog ikke gratis frakt, som du får hvis du kjøper for over 349 kroner. Det er en rimelig grense føler vi, i hvert fall sammenlignet med andre butikker, så det er noe en definitivt kan dra nytte av! I tillegg har du muligheten til å bestille varen, teste det, og så betale. Om du gjør det innen 14 dager og ikke er fornøyd med den, så kan du bare returnere produktet, uten at du har gjort noen betaling eller lignende. Det er i det hele tatt ganske mange gode vilkår for å handle hos eStore, og når du også ser på utvalget deres er det sannsynlig at du vil bli enda mer fristet.

  Hva du kan kjøpe hos eStore

  Som nevnt ovenfor er dette en butikk med veldig god variasjon i det du kan handle hos dem, noe som naturlig nok er en viktig faktor for suksessen de har sett gjennom årene. For bare det å se på hovedkategoriene i det de selger på forsiden så vil du få en ganske god oppfattelse av alt som finnes der. Det inkluderer Elektronikk Sport & Fritid, Leketøy & Spill, Mote & Tilbehør, Helse & Skjønnhet, Hjem & Hobby. Som du ser er det veldig mye variasjon, og dekker nær sagt alle de forskjellige behovene du måtte ha. Det er klart, når det kommer til ting som klær har de ikke akkurat Armani-dress eller lignende, men det er mye morro uansett å finne der, og ting som du kanskje vil få lyst til å kjøpe. Det kombinert med rimelige priser for stort sett alt de selger gjør det til en veldig fin og god opplevelse å handle der.

  De har mye stort og smått som vi tror er veldig populært blant kunder, så om det virker som interessant for deg, så bør du virkelig ta en titt!

  Estore
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Estore

  Din rangering

  FAQ

  Er Estore et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Estore. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Estore?

  Estore opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Estore . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!