NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Shopping4net

  Det er visse butikker på nett som gir deg muligheten til å kjøpe alt du trenger. Shopping4net er en av de, da det eneste de ikke selger er klær eller konsollspill bortimot. Ellers har de et utrolig komplett produktutvalg og selv om dette ikke er den mest kjente butikken i Norge så fortjener den kanskje mer? Uavhengig av det så er det interessant å ta en titt på hva de driver med og hva du kan finne der. Noe av sjarmen med hva de driver med er at de ikke har fokus på en enkelt kategori eller noe slikt, og variasjonen du finner er den virkelige store vinneren sånn sett. Så la oss ta en nærmere tit.

  Informasjon om Shopping4net

  Dette er et e-handelselskap som er basert i Gøteborg, og som i dag opererer i flere ulike land rundt om i Europa. Sånn sett så virker de å være mye større enn hva man kanskje skulle tro, spesielt om man ikke har hørt om de tidligere. Det er også tydelig at de bare vokser og vokser, spesielt når man ser de nye varemerkene de hele tiden får inn. Et selskap som ligger dårlig an har ikke kapasitet til det, så det er klart at Shopping4net går bra. Det er en "gammel" butikk også, med tanke på at de har eksistert siden 1999, da de opprinnelig var en kontaktlinsebutikk med navn Lenses4net. De selger fortsatt kontaktlinser, men også så mye mer enn det.

  Hva du kan kjøpe hos Shopping4net

  Som vi nevnte tidligere så er det veldig lite du ikke kan kjøpe hos Shopping4net, noe som er en stor attraksjon ved de. De at du kan finne skjønnhetsprodukter, linser, leketøy, innredningsvarer, helsekost, apotek, tilbehør til skriver - alt på et sted, gjør det veldig tydelig grunnen til Shopping4nets suksess. Og det er ikke snakk om dårlige produkter de segler heller, her er det kvalitetsprodukter fra kjente varemerker, som Pillivuyt, Disney, LEGO, Calvin Klein, ghd og mange, mange fler. De fleste butikker spesialiserer på et område, to maks kanskje, men det er ikke tilfellet her.

  Skjønnhetsprodukter er naturligvis veldig populære, og Shopping4net selger som sagt utrolig mange ulike produkter, alle blant de mest populære merkene på markedet i dag. De har også en god kundetjeneste som hjelper deg med alt du skulle trenge, og prisen på produktene deres er rimelige i forhold til det de tilbyr. Du bør sjekke ut Shopping4net for ting du kan like!

  Erfaringer med Shopping4net

  Dog, det at de har et veldig godt utvlag betyr ikke nødvendigvis at de ikke gjør noe feil, eller at alle deres produkter er helt perfekte. Så vi ønsker å høre fra dere som har kjøpt fra Shopping4net, og som har erfaring med deres kundetjeneste. Vi vil vite om det du opplevde var positivt eller negativt, og uansett hva det er, så vil vi gjerne vite årsakene bak din tilfredshet eller misnøye. Dine innspill kan hjelpe andre, og det er blant annet derfor vi har denne siden, så vi kan hjelpe hverandre!


  Pillivuyt hos Shopping4net

  Shopping4net
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (4)

  6.2
  75% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  7.6
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  7

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Kjempefornøyd

  Rask levering. Fikk varen jeg bestilte. Kjempefornøyd! Handler mer enn gjerne hos shopping4net igjen. Anbefales!

  Dør: Linn18-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Ok levering, ingen service og rot med betaling

  + Rask levering
  - Rot rundt betaling som gjør at en stort sett alltid får en ekstra kostnad
  - Kundeservice telefonen legger bare på når en ringer før dei tar telefonen

  Dør: Rasmus Fauske23-06-2021
  Rasmus Fauske23-06-2021

  Her skulle det være nei på handle igjen, men trykket tydeligvis feil

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  5.5
  rating

  Styr unna.

  185 kr i tillegg på en vare som kostet ca 400.Viste seg at jeg hadde betalt noen dager for sent.(hele beløpet, IKKE avdrag).

  Dør: Jan12-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Anbefales ikke

  Anbefales ikke og kjøpe her.
  Gratis frakt , men retur dyrt.
  Og servise syns jeg heller ikke var bra

  Dør: Naila17-10-2020
  Mona Leitet04-03-2021

  Fraråder på det sterkeste å handle her!! De følger ikke norske shoppingregler, og elsker GEBYR!!! Du finner alle varene i andre butikker som ikke bruker shopping4net. Det blir vesentlig billigere!!! De har en elendig og uforskammet kundeservice! Hos kundeservice har kunden ingen tillitt. Du som kunde har ALLTID feil. Jeg fraråder på det sterkeste å handle her!!!

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  7
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Shopping4net

  Din rangering

  FAQ

  Er Shopping4net et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Shopping4net. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.2/10, hvorav 75% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Shopping4net?

  Shopping4net opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell, Kontor, Hobby og Fest, Kostholdsråd, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Shopping4net . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!