NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ExtraOptical

  Vil du endelig finne de beste solbrillene som både beskytter øynene dine, og ser faktastisk ut? Eller er du ute etter nye briller eller linser? ExtraOptical er en nettbutikk som samler ulike varemerker både innenfor den optiske, men også solbrille-bransjen. Å bestille briller på nett virker letter, raskere og til og med billigere, men hvordan kan man velge brillene som best passer ens ansikt før man har tatt dem på? Kan man lite på kvaliteten hos ExtraOptical og hva om man ikke er fornøyd med brillene sine og vil returnere dem? For å få bedre innsikt i alt dette, kan du lese andre kunders reviews på ExtraOptical sin hjemmeside. Så får du nyttig informasjon om produktene deres, og da fra den beste og mest pålitelige kilden, nemlig kundene deres.

  Hva er ExtraOptical?

  ExtraOptical er en nettbutikk for briller, solbriller, sportsbriller og linser.Hovedkontoret ligger i Trondheim og derfra sendes det ut til hele Norge, Danmark, Sverige, Spania og flere andre land. ExtraOptical har sitt eget brillemerke, men samarbeider også med verdenskjente merker som Hugo Boss, Oakley, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Diesel, Calvin Klein, Armani og m.m. Med tanke på at men vanskelig kan bestemme seg for et par briller før man har prøvd disse, tilbyr ExtraOptical en tjeneste som heter Hjemlån. Det går ut på at du kan bestille opp til 4 varer, får dem med fri frakt, prøve dem, bestemme deg for hvilken vare du vil beholde og returnere de andre helt gratis innen 4 dager. Det er en komfortabel og rask løsning for deg som ikke kan stikke innom butikken.

  Extra Optical Reklamefilm 1 2020 :)

  Produkter og tjenester i ExtraOptical

  ExtraOptical byr på et stort sortiment av briller, solbriller, linser og briller for ulike slags sport som ski, skøyter, sykkel, svømming og alpinsports. De byr også på briller for beskyttelse hvis du utsetter øynene sine for risiko på jobb eller i fritida. De er lagt slik at de beskytter øynene dine både mot gnister, sagsflis og andre flygende objekter. Hvis produktene deres faller i din smak, kan du helt enkelt legge inn en bestilling på hjemmesida deres og betale med Klarna sin faktura, eller med Visa/Mastercard. Bestiller du til mer enn 500 NOK, får du fri frakt. Ellers koster leveransen kun 39 NOK. Leveringen skjer 6 til 12 virkedager etter at du har lagt inn bestillinga. Vanligvis leveres brillene i postkassen din. Hvis den ikke er stor nok, får du beskjed om å hente dem på nærmeste utleveringssted. Hvis det viser seg at du ikke er fornøyd med brillene, kan du gjerne returnere dem og få full tilbakebetaling innen 30 dager etter leveransen.

  Klager, hyllester og tips

  Har du handlet hos ExtraOptical før? Vil du dele din erfaring? Var du fornøyd med artiklene og skulle du anbefalt dem for andre? Gjerne del din erfaring ved å skrive en anmeldelse på ExtraOptical sin hjemmeside. Slik hjelper du andre potensielle kunder til å velge de beste brillene, du kan dele råd og tips til både butikken og kundene. Fins det noe butikken kan gjøre bedre? Fins det noe du kan anbefale på det sterkeste? Del dine meninger og erfaring på ExtraOptical sin hjemmeside.

  ExtraOptical
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om ExtraOptical

  Din rangering

  FAQ

  Er ExtraOptical et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ExtraOptical. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ExtraOptical?

  ExtraOptical opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ExtraOptical . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!