ExtraOptical

Alle kundeanmeldelser

ExtraOptical

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Alfred
Jeg har alltid hatt litt problemer med å finne linser akkurat slik jeg trenger dem for jeg har ganske spesifikke ønsker, for å si det sånn. Så det har ofte vært vanskelig, og litt dyrere i vanlige ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fantastiske linser for meg!

  Jeg har alltid hatt litt problemer med å finne linser akkurat slik jeg trenger dem for jeg har ganske spesifikke ønsker, for å si det sånn. Så det har ofte vært vanskelig, og litt dyrere i vanlige norske butikker. Derfor var lettelsen stor når jeg fant ExtraOptical, hvor jeg fikk tak i akkurat det jeg trengte, i tillegg til god pris og service.
  Det at de har også 30 dagers returrett gjorde det lettere for meg å betemme meg for at jeg skulle kjøpe der, da jeg ikke risikerte mine penger på et kjøp som kunne bli feil.
  Anbefaler definitivt andre å ta en titt der!


Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

ExtraOptical

Vil du endelig finne de beste solbrillene som både beskytter øynene dine, og ser faktastisk ut? Eller er du ute etter nye briller eller linser? ExtraOptical er en nettbutikk som samler ulike varemerker både innenfor den optiske, men også solbrille-bransjen. Å bestille briller på nett virker letter, raskere og til og med billigere, men hvordan kan man velge brillene som best passer ens ansikt før man har tatt dem på? Kan man lite på kvaliteten hos ExtraOptical og hva om man ikke er fornøyd med brillene sine og vil returnere dem? For å få bedre innsikt i alt dette, kan du lese andre kunders reviews på ExtraOptical sin hjemmeside. Så får du nyttig informasjon om produktene deres, og da fra den beste og mest pålitelige kilden, nemlig kundene deres. 

Hva er ExtraOptical?
ExtraOptical er en nettbutikk for briller, solbriller, sportsbriller og linser. Hovedkontoret ligger i Trondheim og derfra sendes det ut til hele Norge, Danmark, Sverige, Spania og flere andre land. ExtraOptical har sitt eget brillemerke, men samarbeider også med verdenskjente merker som Hugo Boss, Oakley, Michael Kors, Polo Ralph Lauren, Diesel, Calvin Klein, Armani og m.m. Med tanke på at men vanskelig kan bestemme seg for et par briller før man har prøvd disse, tilbyr ExtraOptical en tjeneste som heter Hjemlån. Det går ut på at du kan bestille opp til 4 varer, får dem med fri frakt, prøve dem, bestemme deg for hvilken vare du vil beholde og returnere de andre helt gratis innen 4 dager. Det er en komfortabel og rask løsning for deg som ikke kan stikke innom butikken. 

Produkter og tjenester i ExtraOptical
ExtraOptical byr på et stort sortiment av briller, solbriller, linser og briller for ulike slags sport som ski, skøyter, sykkel, svømming og alpinsports. De byr også på briller for beskyttelse hvis du utsetter øynene sine for risiko på jobb eller i fritida. De er lagt slik at de beskytter øynene dine både mot gnister, sagsflis og andre flygende objekter. Hvis produktene deres faller i din smak, kan du helt enkelt legge inn en bestilling på hjemmesida deres og betale med Klarna sin faktura, eller med Visa/Mastercard. Bestiller du til mer enn 500 NOK, får du fri frakt. Ellers koster leveransen kun 39 NOK. Leveringen skjer 6 til 12 virkedager etter at du har lagt inn bestillinga. Vanligvis leveres brillene i postkassen din. Hvis den ikke er stor nok, får du beskjed om å hente dem på nærmeste utleveringssted. Hvis det viser seg at du ikke er fornøyd med brillene, kan du gjerne returnere dem og få full tilbakebetaling innen 30 dager etter leveransen. 

Klager, hyllester og tips
Har du handlet hos ExtraOptical før? Vil du dele din erfaring? Var du fornøyd med artiklene og skulle du anbefalt dem for andre? Gjerne del din erfaring ved å skrive en anmeldelse på ExtraOptical sin hjemmeside. Slik hjelper du andre potensielle kunder til å velge de beste brillene, du kan dele råd og tips til både butikken og kundene. Fins det noe butikken kan gjøre bedre? Fins det noe du kan anbefale på det sterkeste? Del dine meninger og erfaring på ExtraOptical sin hjemmeside.