NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mister Spex

  Det er mye bra ny og moderne teknologi har gitt oss, det kan ingen benekte. Selve livskvaliteten har blitt hevet betraktelig de siste årene, og kanskje det beste beviset på det er hvor mye briller og linser har blitt utviklet. Briller i seg selv er ikke akkurat en ny oppfinnelse, men kvaliteten man får i dag er noe som er utrolig med tanke på presisjonen og hvor nyttig det er for mennesker som bruker dem. Så det er ikke rart at briller og linser som industri har vokst veldig, og det er jo nå hipt å ha på seg briller. Det var definitivt ikke tilfellet for bare noen få år siden. Og trenger du nye briller, eller kanskje solbriller, kan Mister Spex være en god butikk for deg. Ikke hørt om tidligere? Les videre her for all informasjon!

  Ting å vite om Mister Spex

  Dette er en butikk som har opphav i to land, både Tyskland og Sverige. Det var Sverige som var først ute, da Lensstore ble etablert som en kontaktlinsebutikk i Stockholm i 2005. Noen få år senere var det noe tyskere som fikk den samme ideen, og etablerte Mister Spex. Det var ikke før i 2013 at disse to slo seg sammen og fortsatte med navnet Mister Spex. De har i dag butikker over flere store land i Europa og over 2 millioner kunder. Så man kan si at de har lykkes med samarbeidet sitt!

  Noe som er fiffig er at du kan gjøre noen av dine ærender du vanligvis ville gjort hos optikeren hos Mister Spex. Blant annet har du muligheten til å prøve brillene virtuelt før du bestiller dem. Det gjør det lettere for deg å velge riktig, spesielt i forhold til hvordan de ser ut på deg. Det kan dog lønne seg å lese gjennom all informasjon selv så du vet hva du går til!

  61% stoler mer på fysiske butikker enn nettbutikker

  Hva du kan kjøpe

  Det er tre hovedkategorier hos Mister Spex, det er solbriller, vanlige briller og kontaktlinser. Så er det naturligvis forskjellige underkategorier der igjen, blant annet når det kommer til merker og design. Når det kommer til linser er det også en mendge tilbehør du kan kjøpe til, som man strengt tatt behøver. Gjør du et kjøp over 700 kroner får du fri frakt, og du har 30 dagers åpent kjøp. I tillegg er alt du kjøper tollfritt hos Mister Spex så det tilkommer ingen ekstra, ukjente kostnader, noe vi liker! Om du skal kjøpe nye briller og vil gjøre det på nettet er det mange gode grunner til å gjøre det hos Mister Spex, som kan hjelpe deg med ganske ting, på ulike måter!

  Har du kjøpt fra Mister Spex?

  Om du har så vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer, og hva slags innspill du har om det. Det er viktig for oss og for våre andre lesere, og da blir review som vi skriver så komplette som mulig. Så hjelp oss med å dele dine erfaringer om Mister Spex!


  Reklame for Mister Spex

  Mister Spex
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Kjempefornøyd

  Bestilte en Ray Ban Predator 2 den 08.03.21 og fikk den levert i min postkasse idag 11.03.21. Kjempefornøyd med solbrillen og med mitt første kjøp hos Mister Spex.

  Dør: mmc11-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Mister Spex

  Din rangering

  FAQ

  Er Mister Spex et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mister Spex. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mister Spex?

  Mister Spex opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mister Spex . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!