Mister Spex

Alle kundeanmeldelser

Mister Spex

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
mmc
Bestilte en Ray Ban Predator 2 den 08.03.21 og fikk den levert i min postkasse idag 11.03.21. Kjempefornøyd med solbrillen og med mitt første kjøp hos Mister Spex. Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjempefornøyd

  Bestilte en Ray Ban Predator 2 den 08.03.21 og fikk den levert i min postkasse idag 11.03.21. Kjempefornøyd med solbrillen og med mitt første kjøp hos Mister Spex.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Mister Spex

Det er mye bra ny og moderne teknologi har gitt oss, det kan ingen benekte. Selve livskvaliteten har blitt hevet betraktelig de siste årene, og kanskje det beste beviset på det er hvor mye briller og linser har blitt utviklet. Briller i seg selv er ikke akkurat en ny oppfinnelse, men kvaliteten man får i dag er noe som er utrolig med tanke på presisjonen og hvor nyttig det er for mennesker som bruker dem. Så det er ikke rart at briller og linser som industri har vokst veldig, og det er jo nå hipt å ha på seg briller. Det var definitivt ikke tilfellet for bare noen få år siden. Og trenger du nye briller, eller kanskje solbriller, kan Mister Spex være en god butikk for deg. Ikke hørt om tidligere? Les videre her for all informasjon!

Ting å vite om Mister Spex
Dette er en butikk som har opphav i to land, både Tyskland og Sverige. Det var Sverige som var først ute, da Lensstore ble etablert som en kontaktlinsebutikk i Stockholm i 2005. Noen få år senere var det noe tyskere som fikk den samme ideen, og etablerte Mister Spex. Det var ikke før i 2013 at disse to slo seg sammen og fortsatte med navnet Mister Spex. De har i dag butikker over flere store land i Europa og over 2 millioner kunder. Så man kan si at de har lykkes med samarbeidet sitt!

Noe som er fiffig er at du kan gjøre noen av dine ærender du vanligvis ville gjort hos optikeren hos Mister Spex. Blant annet har du muligheten til å prøve brillene virtuelt før du bestiller dem. Det gjør det lettere for deg å velge riktig, spesielt i forhold til hvordan de ser ut på deg. Det kan dog lønne seg å lese gjennom all informasjon selv så du vet hva du går til!

Hva du kan kjøpe
Det er tre hovedkategorier hos Mister Spex, det er solbriller, vanlige briller og kontaktlinser. Så er det naturligvis forskjellige underkategorier der igjen, blant annet når det kommer til merker og design. Når det kommer til linser er det også en mendge tilbehør du kan kjøpe til, som man strengt tatt behøver. Gjør du et kjøp over 700 kroner får du fri frakt, og du har 30 dagers åpent kjøp. I tillegg er alt du kjøper tollfritt hos Mister Spex så det tilkommer ingen ekstra, ukjente kostnader, noe vi liker! Om du skal kjøpe nye briller og vil gjøre det på nettet er det mange gode grunner til å gjøre det hos Mister Spex, som kan hjelpe deg med ganske ting, på ulike måter!

Har du kjøpt fra Mister Spex?
Om du har så vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer, og hva slags innspill du har om det. Det er viktig for oss og for våre andre lesere, og da blir review som vi skriver så komplette som mulig. Så hjelp oss med å dele dine erfaringer om Mister Spex!


Reklame for Mister Spex