NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mani

  Det er visse ting vi ikke klarer oss like bra uten, selv om det ikke er totalt livsnødvendig. Det varierer kanskje litt fra person til person, og for mange er sko noe som er veldig viktig. Mange samler til og med på sko, spesielt om man har litt penger så er det folk som har det som hobby. Det er vel like god grunn å bruke pengene sine som alt annet her i verden og det er ikke akkurat mangel på butikker som selger sko heller. Mani er en av dem, og det er vel alltid godt å stifte bekjentskap til en ny skobutikk? Det er mye å vite om Mani, spesielt om du er interessert i å kjøpe fra dem, så vi anbefaler deg å lese videre for å få all informasjon du behøver.

  Ting å vite om Mani

  Mani er en norskeid skokjede, som har eksistert siden 2010. De har sitt opphav på Vestlandet, og er i dag en butikk med 27 butikker og nesten 200 ansatte. De har vokst bra på kort tid altså, og med tanke på at de er bare i Norge kan man si det er ganske imponerende. Det betyr at de gjør noe riktig, og at kundene deres stoler på dem, spesielt når det kommer til netthandel. Det at det har fri frakt for kjøp over 499 kroner hjelper nok, og at de leverer fra et lager i Norge gjør at varen kommer raskere til deg. Noe som sannsynligvis de aller fleste setter pris på. Om du vil kan du bestille på nett for så å bestemme deg for at du vil hente i fysisk butikk, noe som gjør det mye lettere for deg. Det er lett å komme i kontakt med dem, og du får hjelp om du har spesielle ønsker. Det høres vel bra ut?

  SWEDOL & UNIVERN I Handle på begge våre nettbutikker med ett og samme kundenummer

  Et godt utvalg av sko hos Mani

  Det er jo ganske viktig, at en skobutikk har et godt utvalg. Du kan kjøpe til både herre, dame og barn hos Mani, og de har mye å velge mellom når det kommer til typer av sko du kan være ute etter. De selger til og med bunadssko, noe som virkelig signaliserer at dette er en norsk butikk! Når det kommer til pris avhenger det selvsagt på hva slags type sko du kjøper, og ikke minst merket. Det viktigste er uansett kvaliteten, og med tanke på at du kjøper hos Mani er det lett å returnere sko du ikke er fornøyd med. Du kan faktisk returnere i alle fysiske butikker, så du trenger ikke å sende dem via posten og betale for frakt. Noe som er ganske nyttig. Behøver du nye sko, eller om du bare vil ha noe nytt, så kan Mani ha det du trenger. Utvalget deres er i det minste godt nok, og du får mye bra for prisen du betaler!

  Om du har handlet hos Mani allerde vil vi at du skriver til oss med dine innspill!


  Hvordan du vasker sko på beste mulige måte

  Mani
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Mani

  Din rangering

  FAQ

  Er Mani et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mani. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mani?

  Mani opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mani . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!