NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Beautycos

  Ta vare på deg selv! Gjør deg selv vakrere! Dette er meldinger vi blir konstant bombardert med og det ser ut til å ha en viss effekt på hvordan vi tenker rundt skjønnhet, og hva det vil si å være pen. Alle har sine egne tanker rundt det så klart, men det er fortsatt i stor grad en enhetlig prosess mot det å gjøre seg finere. For kvinner er sminke veldig viktig, med alt det innebærer, og for menn virker det som at ansiktshår og hår generelt er det store. I hvert fall om du ser på sortimentet hos Beautycos, som er en av mange nettbutikker som fokuserer på sminke og skjønnhetsprodukter generelt. Noe som Beatycos har gående for seg er sortimentet deres, så la oss ta en nærmere titt og se om dette bør være ditt neste stoppested.

  Informasjon om Beautycos

  Når en skal kjøpe skjønnhetsprodukter og slike ting så vil man først og fremst ha muligheten til å kjøpe produkter av høy kvalitet, men også ha et stort utvalg. Begge disse delene finner man hos Beautycos, som er en dansk butikk. Ikke at det er det viktigste i verden, men viss geografisk nærhet til butikken man kjøper hos virker å være viktig for mange, spesielt når det kommer til ting som frakt. Det er også kanskje noe som hjelper når det kommer til kundeservice, at man kan kommunisere enklere og at man føler det er lettere å komme i kontakt, selv om det kanskje ikke er tilfellet. Det er uansett noe lett og sjarmerende med Beautycos, som kanskje forklarer hvorfor de har hatt suksess, om en utelukker produktene de selger og prisene.

  Firmatræning med BEAUTYCOS

  Det du kan kjøpe hos Beautycos

  Når man kjøper noe, men ikke er helt sikker på hva man vil ha der og da, så er det greit å ha så mange valgmuligheter som mulig. Det innebærer at en butikk utvider sitt sortiment, men også at de selger som mange merkevarer de kan, fordi folk har ulike preferanser når det kommer til merker. Hos Beautycos får du det, hvor de har både hårpleie, hudpleie, sminke, dufter, personlig pleie og livsstilsprodukter. I tillegg har de en egen kategori for barn, hvor de selger blant annet leketøy, badeprodukter og ting som barn ellers liker. Varemerker der inkluderer Disney, så da vet du at Beautycos er en butikk med høye standarder. Vi nevnte produkter for menn ovenfor, og det går stort sett i barberingsprodukter og hårpleie, i tillegg til parfyme.

  Om du velger å kjøpe hos Beautycos så får du fri frakt på alle kjøp over 999 kroner, og du kan forvente å få varen innen fem dager. Det kan gå fortere, men ja, man kan jo håpe. Alt i alt så er det mye bra å kjøpe hos Beautycos, for hele familien, så det er vel verdt et besøk.

  Erfaringer med Beautycos

  Om du har kjøpt fra Beautycos tidligere så vil gjerne høre om det, uansett om din opplevelse var positiv eller negativ. Fortell oss om det!


  Hvordan få godt hår med Beautycos

  Beautycos
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Super fornøyd 😀

  Jeg oppdaget først den danske siden med Beautycos og det blåste meg helt av banen med produktutvalget og prisene. De har produkter som ikke selges på noen andre nettbutikker bortsett fra Sleekshop, HQ hair og Ebay da selvfølgelig. Har bestilt 2 ganger fra dem allerede og der vil det bli handlet igjen. Hårprodukter og parfyme mest, men også ansiktskrem og masker pluss parafinvoks for føtter og hender. Alltid store avslag, men også mindre avslag. Bare å følge med til det du vil ha kommer på salg.De er nesten ikke markedsført i Norge så mange vet ikke om dem, men blandt mange ukjente nettbutikker så finner du inni mellom en gullgruve 😊🎉 og det er virkelig Beautycos. Litt mindre utvalg i den norske butikken, men håper med tiden at utvalget blir like stort som den danske. Autentiske produkter, datostempling up to date og superrask levering. Takk for at jeg får handle hos dere 💖 Det slitte, lange og lysfargede håret mitt er ikke til å kjenne igjen 😊

  Dør: Mette Stensås30-01-2021
  John22-06-2021

  Jeg jobber ikke hos Beautycos som mette stensås gjør. Beauticos tar 170kr i frakt for noe som egentlig koster 29kr i frakt. billigste frakten de har er 179kr.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Beautycos

  Din rangering

  FAQ

  Er Beautycos et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Beautycos. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Beautycos?

  Beautycos opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Beautycos . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!