NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Urverket

  Klokker er noe av det fineste og mest elegante en kan kjøpe seg, og avhengig på hvor mye penger en har så kan prisene bli helt astronomiske. Nå er det kanskje ikke nødvendig å snakke om klokker fra Cartier, men når en ser visse av prisene som man finner på Urverket så synes man kanskje at klokken en har til 2000 kroner ikke er så spesiell allikevel. Men det er alltid greit å ha en klokke, og selv om alle har en telefon som viser en tiden, så er det en slags fashionstatement å ha en fin, skinnende klokke på håndleddet. Men bør du bruke Urverket til dine innkjøp da? La oss se litt nærmere på det.

  Informasjon om Urverket

  Når vi snakker om priser, så finnes det klokker til millioner av kroner i denne butikken, men det betyr ikke at det er bare en luksusbutikk. Fordi de selger også vanlige klokker, til helt vanlige og ordinære priser. Urverket er en del av Scandinavian Luxury Group, og selv om navnet er ganske "fancy", så har de produkter i alle ulike priskategorier. Det er en svensk butikk, og det er kanskje noe som kan gi en ekstra tillit til at varene som selges der er ekte. Det hjelper jo at de har garantier og Protection, så de hjelper deg med å ta vare på din klokke. Hvorvidt du bør kjøpe en dyr klokke eller ei, er jo opp til deg, men det er en grunn til at prisene er så høye, og har du råd, så er det kanskje verdt det.

  Typer av klokker hos Urverket

  En klokke skal i essens ha en hovedfunksjon, å vise tiden riktig og tydelig, og gjør den det så er det nok for mange. Men på samme måte som du kanskje ønsker en finere bukse, selv om den gamle buksen gjør den samme jobben, så ønsker man ofte en finere klokke også. Og det kan du helt klart få på Urverket. De selger produkter fra verdens mest kjente og luksuriøse merker, som Cartier, Breitling, Rolex og Armani. Visse av disse er dyrere enn andre, det skal sies. De selger klokker til både herre og dame, og om du er ute etter en gave så er dette et godt sted å gjøre sin søken. Med tanke på utvalget så er det ikke så overraskende å vite at de har alle typer av stiler, da de tross alt selger bortimot alle merker du kan tenke deg. Da får du variasjon, og sannsynligvis finner du noe som du liker.

  Bør man bruke Urverket?

  Det korte svaret er ja, det bør man. Det er ingen grunn til å tro at dette er en butikk som driver med forfalskninger, og de har gode anmeldelser av folk som har brukt de. Et merke som Rolex ville nok ikke brukt de om de ikke var til å stole på.

  Men det sagt, så vil vi gjerne høre fra dere som har brukt Urverket for å vite om dere er enige. Skriv inn til oss!


  Hvordan oppdage en falsk Cartier

  Urverket
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  garanti og reklamasjon Tag Heuer

  Hold seg unna urverket.no
  etter garanti er utløpt de vill ikke hjelpe, reklamasjon gjelder ikke for dem. etter 2 år feil feil, mangel på klokka du kan bare kaste den i søppelkasse.
  klokka er Tag Heuer modular og kostet ca 21000kr
  Tag Heuer i norge vill ikke fikse den , eller skaffe delen

  svar fra urverket :

  Dessverre kan vi ikke hjelpe deg med klokken da begge garantiene har gått ut.
  Du hadde et verdensgarantikort på din klokke der du kunne levere inn klokken til Tag Heuer for fabrikasjonsfeil.
  Dessverre er det ikke mye å gjøre når garantien har gått ut.

  Dør: ramunas vitkus19-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Urverket

  Din rangering

  FAQ

  Er Urverket et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Urverket. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Urverket?

  Urverket opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Urverket . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!