NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser The Luxury Closet

  Det er visse ting i våre liv som det virker vi ikke kan få nok av. Mat må vi jo spise, og søvn må vi ha, men det er ingeting som tvinger oss til å kjøpe dyre moteklær, eller moteklær i det hele tatt. Men det er nesten noe iboende i oss som sier at vi vil ha det fineste, og ofte dyreste, vi har mulighet til. Hvorvidt det er logisk eller ei får andre bestemme, men det er en grunn til at det finnes så mange butikker som The Luxury Closet på nettet. Selv om de, og mange lignende butikker, selger merker som koster tusenvis av kroner, så er ikke det noe som har stoppet salgene. Snarere tvert i mot. Det kunne være en interessant psykologisk studie, men her er vi for å snakke om The Luxury Closet, hva de selger, hvordan prisene deres er og om du bør bruke de eller ei!

  Informasjon om The Luxury Closet

  Med et navn som The Luxury Closet så er det kanskje ikke så overraskende å vite at dette er en butikk basert i Dubai. Men det er noe ganske uvanlig med hvordan de driver. Du kan naturligvis kjøpe dyre moteklær hos de, men til en svært rabattert pris. Det som dog er verdt å bemerke seg er at du kan også selge dine klær til de, klær du ikke lenger trenger, som ikke passer eller om du behøver pengene. Du blir betalt når varen blir kjøpt fra The Luxury Closet, noe som gjør deres ide ganske spennende og innovativ. Det er ikke slik at du må shippe dine klær hele veien til Dubai, du bare forteller om hva du vil selge ved å fylle et skjema, så blir varen lagt ut for salg. Når noen vil kjøpe så sender du produktet i posten. Enkelt og smidig, et slags Fretex for luksusvarer!

  Hva du kan kjøpe

  Når vi sier luksus, så mener vi også luksus, for her er det snakk om merker som Givenchy, Prada, Balenciaga og mange, mange fler. Du kan kjøpe alt fra luksusklokker til klær, for både menn og kvinner. Da er det bra at The Luxury Closet gir deg autentisitetsgaranti, slik at du vet at det du kjøper er ekte. Om ikke kan du bare sende varen tilbake for å få pengene igjen. Om du er glad i slike produkter er det ingen tvil om at det lønner seg å gi det et forsøk. Ved å gå inn på siden så ser man faktisk luksusvarer med sterkt nedsatte priser, så hvorfor ikke dra nytte av det? Det beste til en billig penge? Høres ut som en god avtale det!

  Har du brukt The Luxury Closet?

  Som med alle de andre selskapene vi skriver om her så vil vi gjerne høre fra dere som har brukt denne butikken, eller kjenner noen som har. På den måten kan vi gi våre lesere så mye informasjon som mulig, noe som er mye av poenget med det vi gjør. Hjelp oss med å hjelpe andre!


  Intervju med grunnleggeren av The Luxury Closet

  The Luxury Closet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om The Luxury Closet

  Din rangering

  FAQ

  Er The Luxury Closet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om The Luxury Closet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr The Luxury Closet?

  The Luxury Closet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til The Luxury Closet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!