NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser StockX

  StockX selger noe helt annet enn aksjer. I det hele tatt er det ganske interessant at de har valgt å bruke det navnet, fordi det får en til tro at det er noe helt annet du finner der. Og når du besøker siden blir du møtt av sko og klær, ikke akkurat det du forventet. Men hva er dette for noe da? Hvorfor har de valgt å gå fremover med det navnet og hva er det du bør vite om dem? Klær er noe som vi kjøper vi av, og som vi også kaster. Kanskje har StockX funnet en slags løsning på det. Les vår review her for å få all informasjon du trenger og kanskje du blir interessert i å kjøpe noe der. Vi tror du kommer til å like det som finnes på siden. Les mer her.

  Informasjon om StockX

  Dette er en mye større butikk enn du kanskje innbiller deg, da de har over 800 ansatte, og med tanke på at det startet i 2016 kan man si at de har hatt en ganske god vekst. Det er et amerikansk selskap med hovedkontor i Detroit.

  Enklest forklart kan man si at StockX er en markedsplass, for både kjøper og selger. Det blir lagt ut produkter som du kan by på. Men i motsetning til en vanlig butikk er ikke det alt. Hos StockX er det også andre som kan by på det du vil kjøpe, og selgeren setter en pris. Du har altså muligheten til å by en lavere pris enn det selger opprinnelig vil ha, og om det er ingen andre som byr kan det hende at du får den for den prisen. om du vil kan du enkelt og greit kjøpe også, men da er det altså prisen som er fastslått du må betale. Det er et interessant system, om ikke annet.

  The TRUTH ABOUT STOCKX and MY SNEAKERS...

  Hva du kan kjøpe

  Mye av fokuset ligger på sko, da snakker vi joggesko med merker som Nike, adidas og lignende. Men det er ikke alt, for selv om siden startet som en markedsplass for sko kan du i dag kjøpe klær, tilbehør, vesker, klokker og mye annet. Prisene på produktene varierer jo, da du selv på en måte bestemmer hvor mye du er villig til å bestille. En ting er klart, om du går over prisen som selger ønsker så faller prisen tilbake ned igjen på den ønskede summen, så du kan ikke betale mer. StockX gir deg altså en sjanse til å betale mindre for varene, men det er greit å vite at ofte er varene brukt, eller litt eldre modeller. Det som er bra er at selgeren sender varen til StockX som autentiserer den. Det er først da du blir sendt produktet. Det tar litt lenger tid, men da vet du at at du får produktet du betalte for!

  Har du brukt StockX til innkjøp tidligere er vi veldig interesserte i å vite mer og om du ville gjort det igjen. Fortell oss mer via kontaktskjemaet!


  Hvordan StockX autentiserer varene

  StockX
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om StockX

  Din rangering

  FAQ

  Er StockX et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om StockX. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr StockX?

  StockX opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til StockX . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!