NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Ssense

  Klær og mote har en egen evne til å få oss til å føle oss bedre. Uansett om det er et lite øyeblikk eller en hel kveld. Og vi vet jo at det er mange som ser ned på mote og at man skal være komfortabel slik man er, men det er jo ikke tilfellet for mange av oss. Så hvorfor ikke ha klær som interesse, og kle deg på den måten som får deg til å føle som finest. Det er ingen gode grunner til at det er noe man skal unngå og med tanke på alt det fine som finnes der ute er det naturligvis lett å bli fristet. SSense er enda en fristelse sånn sett, og om du ikke har hørt om den tidligere så kommer du ikke til å angre. Har du fem minutter? Les gjerne videre! Det er mye informasjon du kan få nytte av!

  Hva du bør vite om SSense

  SSense har et ganske interessant navn, som uttales Essence. Det er sannsynligvis en butikk med det navnet der ute noe som er grunnen til at det ble SSense. Og det viktige å vite om denne butikken er at de lager sine egne produkter, samtidig som de selger andre kjente merkevarer. Det er kanskje den beste kombinasjonen og med tanke på at de ble etablert i 2003 og har fortsatt stor suksess sier mye. De er basert i Canada men har i dag blitt et verdenomspennende selskap da de selger i over 150 land. Det skal sies at produktene som selges der, uansett kategori eller merke ikke akkurat er FreTex varer, men det er kanskje det du er ute etter og sånn sett har du jo truffet blink! Og har du ikke råd er det kanskje noe du kan ønske deg til bursdag?

  *VINNER AV ÅRETS NETTBUTIKK 2019*

  Hva du kan kjøpe

  Det er altså i all hovedsak moteklær med alt det innebærer. For denne butikken så innebærer det ganske mye, for når en ser på merkene man kan velge mellom er det nesten umulig å telle dem. Alt fra Versace, Gucci, Balenciaga og mange, mange andre kjente merker kan kjøpes der. Dette er altså originalprodukter, så prisene er også deretter, men det finnes også andre merker som kanskje er litt billigere også. Da produktene blir fraktet fra Canada kommer det jo også en fraktpris, men om du først kjøper en genser til flere tusen kroner har du sannsynligvis råd både til det ene og det andre. Men det er en viss sjarm med slike butikker, og når du har råd så har du jo råd, noe som er tilfellet for mange i Norge. Uansett, det er ikke bare svindyre produkter der, men du må dog ha litt tålmodighet da det er veldig mye å se gjennom!

  Har du kjøpt fra SSense?

  Om svaret er ja på det så vil vi ha dine innspill og dine meninger. Det er viktig for både oss og våre lesere, så nøl ikke, men skriv til oss det du har å dele!


  Gucci hos SSense

  Ssense
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Ssense

  Din rangering

  FAQ

  Er Ssense et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Ssense. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Ssense?

  Ssense opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Ssense . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!