FWRD

Alle kundeanmeldelser

FWRD

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

FWRD

Er du på jakt etter en ny motebutikk på nett som selger klær og tilbehør for både menn og kvinner? Da kan FWRD være en butikk for deg! Før du setter i gang med handelen er det likevel viktig å undersøke om dette er et trygt og pålitelig selskap. Den beste måten å gjøre dette på er å lese anmeldelser fra andre kunder som allerede har handlet fra selskapet. Dette kan du gjøre på NorskeAnmeldelser, ved å lese om andre sin erfaring er det enkelt for deg å finne ut om dette kan være en passende butikk for deg.

Om FWRD
FWRD er en motebutikk for menn og kvinner på nett. FWRD er et søsterselskap av motevirksomheten The Revolve Group. FWRD ble utformet av Elyse Walker. Nettbutikken fokuserer på kjente merkevarer på det eksklusive motemarkedet. I følge selskapet selv har de den ideelle kombinasjonen for e-handel med sin førsteklasses kundeservice og imponerende liste av eksklusive designere.

Produkter og tjenester av FWRD
FWRD er en motebutikk på nett som fokuserer på eksklusive plagg fra kjente designere. De fører moteartikler for både kvinner og menn innen kategoriene klær, sko, vesker, tilbehør og skjønnhetsprodukter. Du kan forvente å finne svært populære merker som Burberry, Dior, Gucci, Jimmy Choo mm. De har også en egen salgsside der du finner alle produktene som er nedsatt i pris. I tillegg til en side som kalles Kendalls edits, som er produkter utvalgt av den kjente modellen og realitystjernen Kendall Jenner. For å holde deg oppdatert på gjeldende tilbud og kampanjer kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil gjøre at du mottar jevnlige e-poster om dette og annen informasjon relatert til selskapet. Du kan også delta i en spørreundersøkelse på nettsiden for å hjelpe selskapet med å forbedre tjenestene sine. Når du handler fra FWRD kan du forvente en leveringstid på rundt 3-4 virkedager for norske ordrer, og du får også gratis frakt dersom du handler for et beløp over $100. For å handle på denne nettsiden må du være fylt 18 år, og du kan velge mellom å benytte deg av deres nettleserversjon eller en app som er utvikler for både mobil og nettbrett. Appen kan benyttes på både iOS og Android enheter. Du kan følge FWRD på sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest for mer innhold og inspirasjon relatert til produktene deres.

Komplimenter, klager og tips om FWRD
Har du handlet klær eller andre moteartikler fra FWRD? Eller har du noen erfaringer med bruk av nettsiden eller applikasjonen deres? Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de beste virksomhetene på nett. Derfor setter vi stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Din erfaring kan være til stor nytte for andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet. Fortell oss om din opplevelse med for eksempel leveringstiden, kvaliteten, produktet, brukervennligheten, servicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.