REVOLVE

Alle kundeanmeldelser

REVOLVE

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

REVOLVE

Ønsker du å se ut som eller ha tilgang til samme antrekk som dine favoritte kjendiser? Det er du ikke alene om. Hvem vil vel ikke se ut som Kendall Jenner eller Camila Coelho? Det første steget er å finne ut hva klær og merker de går med, og kanskje kjøpe noen kjente merkevarer. Det finnes en mange nettbaserte klesbutikker i dag, og det kan raskt bli slitsomt å vite hvilke selskaper som tilbyr det beste utvalget eller den beste kvaliteten. Vi vil jo vite at om vi i det hele tatt bestiller høy kvalitets klær at vi kommer til å bli fornøyd med det. Revolve er et nettbasert moteselskap som tilbyr en mange merker fra kjente designere som brukes av mange verdenskjente kjendiser. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre. 

Om Revolve 
Selskapet sin CEO er Michael Mente og Michael Karanikolas siden 2003. Revolve er en nettbasert klesforhandler som tilbyr en rekke prestisjefylte merkevarer og klær fra verdenskjente designere. På deres nettside finner man en rekke kjendiser og modeller som Nicole Richie, Kendall Jenner og Camila Coelho. 

Produkter og Tjenester hos Revolve 
Hos Revolve finner man mange merkevarer inkludert klær som jakker, frakker, topper, bukser, jeans, vesker, og sko, i tillegg til skjønnhet og sminkeprodukter fra kjente designere. Merkene man finner er for eksempel Anastasia Beverly Hills, Olaplex, HoliFrog, By Terry, OSEA, amika, og mye mye mer. Selskapet tilbyr gratis levering over £70. Vanlige betalingsmetoder er akseptert, som kredittkort av Visa, Mastercard, American Express, Discover og JCB, rask betaling som PayPal, og Klarna. Leveranser er vanligvis gjort gjennom Fedex Express, og tar 2-3 virkedager og koster £7, med mindre man betaler mer £70 som gjør at leveringen er gratis. Revolve leverer til de fleste land i verden, med noen få unntak som er listet på nettsiden deres. Kunder må regne med at potensielle skatter og avgifter kan forekomme. Kunder kan returnere varer innen 60 dager, med mindre de var i et endelig salg. Størrelsene tilgjengelig rangerer fra XXS som er en UK størrelse 4, til XXL som er UK størrelse 20-22. Man kan tilpasse størrelsesguiden etter de fleste land som blant annet USA, UK, og Europa. Varer hos Revolve er ikke akkurat rimelige, ettersom de påstår å selge stilige, høy kvalitets klær, er prisen dermed relativt høy. 

Komplimenter, Klager og Tips til Revolve
Har du et ønske om å kjøpe merkeklær fra en rekke kjente designere? Da er Revlove kanskje det du ser etter. Å få tilgang til merker av siste mote og god kvalitet gjør en stor forskjell til garderoben din. Men hvordan vet man om Revolve er så god som de påstår? Om du har tidligere erfaring med å kjøpe klær fra selskapet kan du gjøre en stor forskjell til andre som tenker på å gjøre det samme. Er du en lojal kunde av Revolve, eller var du misfornøyd? Uansett hvordan opplevelsen din var så vil vi gjerne høre fra deg. Hos oss kan din kundeanmeldelse gjøre en stor forskjell for andre. Skriv en liten tilbakemelding her i dag.