NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BGA

  Veggene våre blir ofte litt bare, og kjedelige kanskje. Det er på en måte vanskelig å vite hva man bør sette opp på veggene også, spesielt om man er litt nøye på det. Om ikke kan man se en kombinasjon av ulike ting, noe som kanskje ikke passer like godt sammen. Men heldigvis finnes det jo hjelp, og det finnes massevis av butikker som selger varer du kan henge på veggen. BGA er en av dem, og det er en fotobutikk som har muligheten til å hjelpe deg med ganske mye. Det kan du vel trenge, eller? Om det er tilfellet så bør du lese videre, så får du hjelpe og kanskje til og med inspirasjonen du behøver. Det er jo ikke dårlig bare det?

  Fakta og annet om BGA

  BGA er på mange måter en ganske sjarmerende butikk. Den har sitt opphav i Gävle i Sverige, og har vært aktiv helt siden 1993. Det er faktisk veldig imponerende og viser til en pålitelighet og kvalitet man rett og slett ikke får med alle andre butikker der ute. Bare det i seg selv er en god grunn til å utforske butikken mer og se hva som kan være av interesse for deg der. Om du er ute etter gratis frakt får du det om du bestiller for over 999 kroner, og med tanke på produktene til salgs der er det ikke vanskelig å komme til den prisen. De lover også at du vil få det du har bestilt innen 3 dager, noe som også er imponerende, samtidig som du har åpent kjøp i 90 dager. Det gir deg friheten og muligheten til å se om det du har kjøpt passer så godt inn hjemme som du trodde. Og om det ikke gjør det kan du bare sende det tilbake!

  Menypunkter og SEO (søkemotoroptimalisering) | Multicase nettbutikk

  Hva du kan kjøpe hos BGA

  Dette er en fotobutikk som tilbyr alt du trenger for å få litt inspirasjon og artisteri hjemme. Du kan også få bildene dine fremkalt hos dem, du bare sender inn bildene du vil ha, og de ordner resten. De selger også postere, rammer, fotoalbum, passepartouter og til og med forstørrelser av bilder du har. I tillegg kan du kjøpe speil hos BGA. Så om du er usikker på hva du vil henge på veggen er det sannsynlig at BGA har noe du kommer til å like. Det gjør det verdt å besøke butikken deres, om ikke annet, kanskje bare for å få litt inspirasjon kanskje? En god ide er aldri å forakte, uansett hvor den kommer fra. Og det er faktisk sånn at BGA har mange gode ideer, som er verdt å se og vurdere! Vi liker BGA, og vi tror at de fleste av deres kunder gjør det også.

  Om du er en av kundene deres og har erfaringer du vil dele gjør gjerne det. Vi venter tålmodig på dine innspill som kan hjelpe våre lesere i deres vurdering om de bør handle hos BGA eller ikke!


  Hvordan du monterer passepartout - hjelp fra BGA!

  BGA
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Veldig dårlig kundeservice

  Kan ikke si noe om kvaliteten ettersom jeg aldri fikk varene jeg bestilte.
  Utallige mailer, men liten info fra BGA. Ble også direkte feilinformert en gang. Handler aldri der igjen.

  Dør: Åse Håkenstad03-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om BGA

  Din rangering

  FAQ

  Er BGA et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BGA. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BGA?

  BGA opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BGA . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!