Designerklokker

Alle kundeanmeldelser

Designerklokker

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Designerklokker

Om man vil kle seg i en viss eleganse og gi inntrykk av at man har stil, så bør man sterkt vurdere å kjøpe en fin og litt dyr klokke. Det er noe folk legger merke til, og det er jo ikke sånn at du må kjøpe en Rolex heller. Det finnes massevis av fine klokker til et par tusen kroner som du kan kjøpe, og det kan du definitivt finne hos Designerklokker, en butikk som har klokker for både herre og dame, og som du definitivt kommer til å bli fristet av. Les vår kundeanmeldelse av butikken og få mer informasjon rundt hva du kan forvente og hva slags klokker de selger. Med den tilbakemelding så får du nok informasjon til å foreta et godt valg når du skal kjøpe, så har du litt mer erfaring om den i forkant. Les videre for mer om Designerklokker!

Hva du bør vite om Designerklokker
Dette er en butikk basert i Norden, og har både en finsk, dansk og svensk versjon av nettbutikken deres. Har du ikke hørt om den tidligere? Da vil det lønne seg å lese om du er interessert i klokker, for de har opprettet en virkelig god butikk. Den har eksistert helt siden 2007, så det er tydelig at de har en viss kunnskap om hva som kreves og forventes av en klokkebutikk for at den skal lykkes i Norden. Det er også viktig å påpeke at dette er en autorisert forhandler for en rekke forskjellige kjente merker, så du kan stole på butikken når du kjøper fra dem. Det er dog litt skuffende at de ikke har gratis frakt, med tanke på at klokker koster flere tusen kroner, men du betaler i det minste ikke tollavgift. Leveransen er også ganske rask, på bare noen få dager, så om du får lyst på en klokke er Designerklokker en fin butikk.

Merkene du kan kjøpe
Visse butikker har dyrere klokker enn det Designerklokker har. Den dyreste klokken de har på lager nå er på snaue 20 000 kroner, og selv om det er mye penger, finnes det tross alt butikker med klokker som har flere millioner kroner i verdi. Så det kan jo fortelle deg om at Designerklokker har i det hele tatt rimelige klokker i sortimettet, som de aller fleste har råd til. Det bør absolutt ikke ses på som noe negativt føler vi. Navn som Armani, Gucci, Guess, Inex og Bulova er bare noen av merkene du kan kjøpe. De har også sportsklokker til salgs, og til og med dykkerklokker. Det er mye bra med det Designerklokker tilbyr, og det er lett å se hvorfor de har blitt så populære og opprettholdt suksessen sin. De har veldig mange klokker til salgs, og du får svært mange valgmuligheter når du handler hos dem. Så det er en god butikk å handle i når du vil kjøpe en klokke.

Om du har kjøpt hos Designerklokker tidligere vil vi vite mer om det, så skriv til oss via kontaktskjemaet her på siden.