NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Gullbanken

  Om du er så heldig at du har gull hjemme så vet du nok verdien av det! Det er ikke alle som er så heldige for å si det sånn, og det er en slags kapital å ha hjemme, for det er noe som sjelden ikke er verdifullt. Det betyr at om trenger litt penger og har gull liggende hjemme som du ikke bruker kan du selge det og da kan Gullbanken være helt ideell for deg sånn sett. Det er en butikk som kjøper ditt gull via nettet, og om det høres interessant ut så anbefaler vi at du leser videre! Da får du alle svar du behøver om denne tjenesten og om den kan være nyttig for deg eller ei. Og til slutt kan du jo også få litt erfaring & tilbakemelding fra deres kunder!

  Informasjon om Gullbanken!

  Det de har gjort er på mange måte er et veldig interessant konsept, og de har sitt kontor på Hamar. Så dette er et norsk selskap, noe vi regner med er litt betryggende med tanke på bedrageri og lignende. En annen ting som er greit å vite at det finnes også brukthandelbevilgning fra Politiet, så folkene bak Gullbanken har sånn sett dekket alle mulige bekymringer en måtte ha. For om du skal selge noen ditt gull vil du jo gjerne stole på dem, for du sender noe som er verdifullt. Og er det sånn at du vil kontakte dem for spørsmål før du setter i gang med prosessen har de kontaktinformasjon ledig på nettsiden deres. Så sånn sett er det jo ikke noe å lure på, det handler bare om du er villig til å selge gullet ditt, eller om du trenger det. Det kan også være lurt å gå inn på "Ofte Stilte Spørsmål", hvor du finner en mengde med relevant informasjon.

  Hvordan det foregår hos Gullbanken

  Det er faktisk enklere enn man skulle tro. Du bestiller noe som heter Gullpakken, hvor du skriver inn personlig informasjon. Alt skal jo være korrekt så klart, så alt du skriver må være riktig også. Du kan også skrive vekten av gullet du skal selge inn i en kalkulator, sammen med karat, så du vet sånn ca hva du kan få utbetalt. Og da blir du sendt pakken hjem, som er gratis og forsikret opp til 100 000 kroner for deg. Deretter sender du gullet ditt av gårde, og venter på at Gullbanken skal verifisere gullets verdi og at alt er som det skal.

  Det er faktisk så lett som det, og det høres vel ganske interessant ut? Greia med gull er jo at det ikke går ned i verdi, selv om det er noe gammelt som har vært i familien i mange år. Så om du finner noe, eller har noe liggende i skuffen som du vil selge unna kan Gullbanken være helt ideell for deg.

  Og vi vil jo gjerne oppfordre deres kunder til å skrive inn kundeanmeldelse og fortelle oss om det. Så vet vi litt mer!


  Vasking av gull i Norge

  Gullbanken
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Gullbanken

  Din rangering

  FAQ

  Er Gullbanken et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Gullbanken. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Gullbanken?

  Gullbanken opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Gullbanken . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!