NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Zeno

  Stil og mote er ikke bare for kvinner. Det er noe også menn er opptatte av, og det er jo alltids en mengde ulike butikker og merker man kan kjøpe for å ta seg bra ut. Det kommer dog litt an på hva du er ute etter og hva du liker, men at du har mange gode valgmuligheter er det ikke tvil om. En som du kanskje ikke kjenner, er Zeno. Og da kan det jo være et bekjentskap som du kan få mye glede av, spesielt om du er typen som liker å ha på deg en skjorte! Så les gjerne videre i denne kundeanmeldelse for å få vår tilbakemelding om merket og det vi føler er relevant. Er du ute etter gode skjorter så leser du videre, enkelt og greit!

  Det du bør vite om Zeno

  Dette er et selskap som har holdt det gående siden 2018, noe som sier ganske mye om hvor godt marked det er for skjorter. For det er faktisk alt de selger, de har forskjellige varianter, men skjorter er fokuset. Så noe riktig har de gjort, enten det er snakk om prisen, kvaltieten på produktene de selger eller noe annet.

  Når du bestiller fra Zeno så er ikke frakten gratis. Men du kan få den får 69 kroner om du henter hos ombud, og om du vil få den levert hjem så koster det litt mer. Pakken får du innen 3 dager, så om det er noe som haster så vet du i det minste at du får det du trenger raskt og effektivt. Bare det er jo verdt å betale litt ekstra for. Det er liksom et selskap du føler du kan stole på, og bare det i seg selv, etter vår erfaring, er utrolig verdifullt. Man er ofte villig til å akseptere mer om man har tillig, eller hva?

  Hva du kan kjøpe hos Zeno

  Som nevnt ovenfor er det ikke flust med valgmuligheter når det kommer til Zeno. De selger altså skjorter, men det er i det minste et godt utvalg og variasjon i det du kan kjøpe. Du har premium, slim fit, regular fit og de selger også tørkle, elegante sådanne. De selger opp til størrelsen 5XL, noe som kan anses for å være nokså uvanlig, men desto mer populært blant menn som er litt større. Det er ikke alltid like lett å finne skjorter som passer for store menn, men det har Zeno kommet med en løsning på.

  Så tar man fort en rask titt på prisen også, og den er mer enn akseptabel i forhold til det man får. Man betaler som sagt litt ekstra for kvalitet, men det er ikke sånn at du betaler veldig mye mer enn du gjør i andre butikker. Og her får du definitivt variasjonen og kvaliteten som er verdt prisen!

  Det er tydelig at Zeno er et populært merke, og vi vil gjerne lese innspill fra deres kunder. Fortell gjerne alt om deres opplevelse og erfaringer med Zeno nedenfor i kontaktskjemaet!

  Zeno
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Zeno

  Din rangering

  FAQ

  Er Zeno et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Zeno. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Zeno?

  Zeno opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Zeno . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!