NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser BliVakker

  Skjønnhet er nok noe som kan bli definert på flere forskjellige måter. Mye av det handler jo om smak og hva man personlig foretrekker. Men det er jo samtidig ingen tvil om at butikker som selger skjønnhetsprodukter som sminke, hudpleieprodukter og slike ting har stor suksess i dag. Så det er en viss enighet generelt i samfunnet om hva folk er ute etter. BliVakker er sånn sett enda en butikk som kan være verdt å ta en titt på. Om det er sånn at du ofte kjøper skjønnhetsprodukter kan det være fornuftig av deg å lese vår review, da får du all informasjon du behøver, og kanskje du blir fristet til et kjøp eller to. Om du allerede har vært kunde hos BliVakker vil vi også oppfordre deg til å skrive til oss og fortelle mer!

  Ting å vite om BliVakker

  Med et navn som BliVakker er det kanskje naturlig å anta at dette er en norsk butikk, og det vil du ha helt rett i. Den ble etablert i 2007, og har vokst ganske mye i de siste årene. De kaller seg selv for Norges største skjønnhetsbutikk, og med over 1 000 000 kunder kan det godt hende at de har rett i det også! Og selv om de har en fysisk butikk i Kristiansand er det på nettet de har gjort seg bemerket. Og i dag selger de til Østerrike, Tyskland, Finland, Sverige og Danmark, og det er kanskje spesielt de to førstnevnte landene som er veldig imponerende. Og på grunn av den store suksesen har de også muligheten til å tilby deg gratis frakt, noe vi synes er bra. Gratis frakt på alt du kjøper altså, hvor det ikke er en øvre grense du må nå. I tillegg får du kostnadsfri betalingsutsettelse og du skal få produktet hjem innen 3 dager. Da blir det mange fordeler ved å handle hos BliVakker!

  Trygge norske nettbutikker presentert av eButikker - Forklaringsvideo

  Hva du kan kjøpe hos BliVakker

  Som forventet så er det naturligvis en haug med kategorier for deg som liker å ta vare på deg selv. Det innebærer kategorier som hårpleie, hudpleie, sminke, dufter, tilbehør og alt annet som du kanskje regner med. Det blir sånn sett en veldig fin butikk for deg å handle i, og kanskje du er ute etter noe til mannen din? De har en liten kategori for menn også, men det er klart at det ikke er fokuset. Det er mye variasjon i utvalget og hos sortimentet deres, og noe annet som er bra er at de selger flere forskjellige kjente varemerker også. Da kan du jo alltids kjøpe din favoritt som du har brukt lenge, eller kanskje forsøke å finne noe nytt? Uansett så har du muligheten til å velge selv, noe som tross alt er det viktigste, og det er lett å se hvordan BliVakker har vokst så mye og blitt så populære!

  Har du synspunkt på BliVakker, uansett om de er positive eller negative, så oppfordrer vi at du skriver til oss og forteller mer!


  Produkter fra Blivakker - anmeldelse

  BliVakker
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om BliVakker

  Din rangering

  FAQ

  Er BliVakker et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om BliVakker. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr BliVakker?

  BliVakker opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til BliVakker . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!