Smart Buy Glasses

Alle kundeanmeldelser

Smart Buy Glasses

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Smart Buy Glasses

Er man brillebruker vet man at det finnes en hel haug med ulemper med å bruke briller. Det er selvsagt mye positivt og morsomt, som det å prøve nye briller hos optikkeren for å se hvordan vi ser ut med forskjellige fassonger, størrelser, farger og merker. Briller har aldri vært billigere før, eller eksistert i så stor variasjon i så mange nettbutikker. Om du leter etter dine foralltid briller, eller fortsatt søker etter den rette, eller om du bare liker å forandre utseendet og stil i ny og ne, da kan du gjøre akkurat dette. Smart Buy Glasses er ett av selskapene som gjør dette mulig. Les mer for å lære mer. 

Om Smart Buy Glasses
Smart Buy Glasses var opprettet i 2006 og er en global nettbasert omni-kanal gruppe ledet av unge fagfolk. De har over 10 års erfaring innen moderne entrepenørskap, og er i dag en e-handelsleder av briller i over 20 land i verden. Målet til selskapet er å tilby en enkel, rakt og intuitiv måte å kjøpe briller og kontaktlinser på. Ellers finnes det ingen annen informasjon om hvem som eier selskapet. 

Produkter og Tjenester hos Smart Buy Glasses
Smart Buy Glasses har en nettbutikk med stort utvalg av briller og solbriller til kvinner, menn og barn, med former som pilot, rektangulær, rektangulære, store, ovale, monoglass, av forskjellige infatningsmaterialer som plast, metall, titanium, tre, og premium acetate, av kategorier som med styrke, polarized, sportsbriller og skibriller, med populære merker som RayBan, Oakley, Carrera, Polaroid, Smith, Guess, Tom Ford Eyewear, Gucci, Spy+, Persol, Serengeti, Versace, Police og Chloe. Priser varierer fra 0 - 500 kr, til 1000 kr. Man finner også utvalgte kategorier som deres virtuelle prøverom, topp 100, rask frakt, nyankommet, og ukesalg. De tilbyr også niche merker som Thom Brown, Mykita, Dior, Cutler and Gross, Garrett Leight, Victoria Beckham, Linda Farrow, Dita, og Revo, i tillegg til verdi merker som Arise Collective, Polar, CR7 Cristiano Ronaldo, SmartBuy Collection, Bolle, Italia Independent, Komono, Spitfire og Mr.Boho. Smart Buy Glasses har også et stort utvalg av kontaktlinser av en hel mengde forskjellige merker og til forskjellige behov. 

Smart Buy Glasses tilbyr 2 års garanti, ektehetsfaranti, internasjonal frakt og uslåelig service, og inkluderer 100 dagers returrett, prisgaranti og gratis glass. Levering av briller og solbriller koster i utgangspunktet 69 kr eller gratis over bestillinger med en verdi over 660 kr. Ytterligere produkter gir gratis levering. Levering tar 24 timer for hurtiglevering, eller mellom 5 til 14 dager for andre bestillinger. De tilbyr også internasjonal levering men har ikke en detaljert oversikt over land. Smart Buy Glasses aksepterer Visa, Mastercard, Amex og PayPal. De har en grei nettside, men er noe rotete. 

Komplimenter, Klager og Tips til Smart Buy Glasses
På leting etter nye briller eller solbriller til ferien? Da har du kanskje kommet til riktig sted. Men hvor bra er egentlig Smart Buy Glasses sitt utvalg? Hvordan er varene priset sammenlignet med andre steder? Hva var ditt inntrykk av kundeservicen? Gi oss en liten tilbakemelding om din erfaring med selskapet slik at du kan gi råd til andre. Skriv en kundeanmeldelse hos oss i dag.