Stormberg

Alle kundeanmeldelser

Stormberg

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

A
Anniken
Vi er en hel familie som er glade i Stormberg. Vi bor i en del av landet som ikke akkurat er skånet for dårlig vær, så vi fant ut av at det var best å ha så gode og varme klær som mulig. Etter å ha...Les mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Perfekt for hele familien

  Vi er en hel familie som er glade i Stormberg. Vi bor i en del av landet som ikke akkurat er skånet for dårlig vær, så vi fant ut av at det var best å ha så gode og varme klær som mulig. Etter å ha testet ut forskjellige merker så falt vi på Stormberg, og det er noe vi aldri har angret på. De har akkurat det vi behøver, både nård et gjelder utvalg og pris og da vi liker å kjøpe på nett så har de alltid passet på å levere varene veldig raskt. Vi har ikke så mye å klage på da, og anbeafler alle å ta en titt selv.


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Stormberg

Stormberger en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg varm i all slags vær og gjør det de lover. La oss ta et kort lite dypdykk. 

Om Stormberg
Stormberg ble grunnlagt av Steinar J. Olsen og det er faktisk et eldre selskap enn du skulle tro. Det startet i 1998 og har hovedkontor i Kristiansand. Fra den spede begynnelsen har det blitt i dag et gigantisk selskap, i norsk målestokk, med en omsetning i 2017 på 370 millioner kroner. Nå selger de jo også til Sverige og Finland, med nettbutikker som tjener de landene. Noe Stormberg er stolte av er at i 2002 ble de, som første tekstil- og sportsmerkevare gjort som medlem i Initiativ for Etisk Handel. Det betyr at Stormberg er anerkjent som et selskap som jobber for ansvarlig og bærekraftig produsering av deres produkter. Være det seg innen klima, hvordan klærne lages, eller sikkerhet for de som lager klærne. I det minste får det deg som kunde til å føle deg litt bedre om du velger å handle hos de, når du vet hvordan de driver. I tillegg til det driver de med noe som kalles 1% til samfunnet, som innebærer at de lover å gi en prosent omsetningen til humanitære og samfunnsnyttige prosjekt. 

Typer av klær hos Stormberg
De selger jo først og fremst klær knyttet til aktivitet utendørs, og det er til alle, i alle aldre. Til kvinner og menn og til barn helt nede i 1-årsalderen. Om du ønsker å ha et aktivt barn har du i det minste ingen unnskyldninger når det kommer til hva de kan ha på seg når de er ute. De har rett og slett alt du kan tenke deg for alle typer av aktiviteter. De selger ullundertøy og de selger dunjakker. De selger også stilfulle t-skjorter, om du eventuelt ønsker å ha Stormberg på deg i den vanlige hverdagen også. Det er kanskje ikke klær du kan ha på deg når du skal en tur ut på byen en kveld, men ellers, i det kalde landet vi elsker, så er Stormberg egentlig midt i blinken. Med tanke på markedet som Stormberg eksisterer i er det ikke rart at de har hatt så stor suksess. Fordi det er jo kaldt i Norge, og om man har et selskap som selger varme og gode klær, til en rimelig pris, så kommer det selskapet til å lykkes. Som Stormberg har gjort.

Kundeservice hos Stormberg
Stormberg har et veldig godt rykte, mye på grunn av de faktorene vi nevnte ovenfor, men også for at de behandler sine kunder godt. De har 100 dagers åpent kjøp, de leverer innen 3 dager og du får fri frakt over 799 kroner. 

Dine synspunkt
Til tross for det vil vi ha deres synspunkt. Hva føler dere Stormberg gjør bra, og hva er ikke like positivt. Fortell oss om deres opplevelser så de kanskje kan forbedres om Stormberg leser de.


Stormberg og Etisk Handel