NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Foreo

  Det å ta vare på seg selv og kroppen er utrolig viktig, og er noe som har en hel industri rundt seg. Det er kanskje ikke tilfeldig med tanke på at teknologi har utviklet seg og at vitenskapen dermed kan hjelpe med å vedlikeholde huden bedre enn tidligere. Så er det samtidig slik at det ikke akkurat er mangel på selskap og bedrifter som produserer og selger skjønnhetsprodukter. Foreo er en av dem, og med tanke på hvor vanskelig det kan være å stå ut i en så hard konkurranse så har de gjort en svært god jobb. Skjønnhetsindustrien er kanskje litt enklere enn andre industrier, fordi "alle" har som mål om se bra ut, og om mulig yngre ut. Men hva er årsaken til at du bør velge Foreo og deres produkter over andre skjønnhetsprodukter? La oss se!

  Informasjon om Foreo

  Dette er et svensk selskap, og det er litt interessant å se hvor mye større entreprenørånd det finnes i nabolandene våre sammenlignet med Norge. Foreo ble startet i 2013, og de har vokst utrolig mye på bare 7 år. Fra å være 2 personer i selskapet helt i begynnelsen, til å ha over 3000 ansatte verden over i 2020 sier ganske mye, både om menneskene bak, og om produktene de selger. Faktum er også det at de har solgt over 20 millioner produkter i denne perioden, og det kan man ikke oppnå om man har et dårligere produkt enn hva som allerede er på markedet. Spesielt ikke når en ser på prisene de selger for. I tillegg har de fått flere internasjonale priser for sin virksomhet og produkter, blant annet en fra Elle i 2019. Så om du ikke kjenner til Foreo, men er ute etter et nytt skjønnhetsprodukt bør du definitivt gi dette en sjanse.

  I used FOREO for 7 DAYS and this is what happened…

  Hva de selger

  Hovedfokuset ligger på skincare for kvinner, men også for menn. Men de selger ikke tradisjonelle kremer eller slike ting, men heller små elektroniske produkter som skal eksfoliere huden og gjør den glattere og renere. Avhengig på hva slags problem du ønsker å løse så har de også produktsortimentet, det betyr om du har akne så har det et produkt. Om du har rynker eller vil bekjempe aldring så har de et annet. De er små maskiner som du kan ha i vesken og som du kan bruke når som helst. Smidig og enkelt, og det er lett å se hvorfor de selger såpass bra. De selger også tannbørster for å gi deg det vinnende smilet du alltid har vært ute etter, og i dette tilfellet får du elektriske tannbørster. Når du først ser prisene så kan det tenkes at du synes det er dyrt, men dette er produkter av svært høy, internasjonal kvalitet. På mange måter vil du spare penger ved å kjøpe disse da du ikke kommer til å trenge noe annet produkt, på veldig lenge.

  Har du brukt Foreo?

  Om du har det oppfordrer vi deg til å skrive til oss og fortelle oss om dine erfaringer!


  Produkter fra Foreo

  Foreo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Foreo

  Din rangering

  FAQ

  Er Foreo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Foreo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Foreo?

  Foreo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Foreo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!