TomboyX

Alle kundeanmeldelser

TomboyX

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

TomboyX

Klær er ett av de beste verktøyene vi har i livet. Foruten å nevne at klær er nødvendig, er klær blitt så mye mer. Mote forandrer seg med tidene, men klær har vi alltid, i mer eller mindre grad. Det kan være vanskelig å finne de rette klærne. Vi har alle forskjellige personlige stiler. Noen stiler er enkle, og kanskje så vidt eksisterende, andre stiler er her for å bli og andre her for at vi kan uttrykke oss. Er man kunstnerisk har klær mye å tilby. Skal man bytte karriere, eller bare gå på intervju, så har klær potensiale til å gi deg den jobben. Fra uformell til formell. Det finnes klær til alle formål. TomboyX er leverandør av koseklær og streetstyle. Finn ut mer om selskapet ved å lese videre nedenfor. 

Om TomboyX
TomboyX er leverandør av undetøy til alle, uavhengig av størrelse og kjønn. Målet til selskapet er å tilby undertøy som passer til alle kroppsformer. TomboyX var opprettet av eiere Fran og Naomi. 

Produkter og Tjenester hos TomboyX
TomboyX har en nettbutikk der de selger sitt eget undertøy som er laget for å passe normale kroppsformer, til alle størrelser og kjønn. TomboyX har et stort utvalg av undertøy inkludert bikini, truser, boksere, hipster, 4.5" trunks, 6" fly boxer shorts, 9" boxer shorts, høyt livs truser, mensen undertøy, tanga, g-streng, og mer. Undertøyet er tilgjengelig i forskjellige stiler, samt en rekke forskjellige moderne mønster og farger, som stjernehimmel, matrix, golden night, regnbue enhjørning, og mye mer! TomboyX har også et utvalg av klær som koseklær, nattøy, sokker, svømmetøy, t-skjorter og topper, samt Tomboy tilbehør. Selskapet har en rekke kolleksjoner som Gender Euphoria, Fam Favorites, Rainbow Collection, TENCEL Modal og mer. Deres stiler og design er fine, og er generelt ganske rimelig priset. Klærne er ikke billige, men slettes ikke veldig dyre, og ligger på lik linje med de fleste merker. 

TomboyX tilbyr et helt fantastisk returtilbud der nye kunder får 45 dagers returrett på ett stykke undertøy, for å hjelpe dem å finne sin perfekte størrelse. Kunder trenger ikke da å returnere undertøyet, ettersom dette er garantert av TomboyX. Deretter har kunder 30 dager retur på alle varer, utenom truser som er brukt o.l.. TomboyX tilbyr også 30 dagers bytterett på alle klær, utenom truser som er brukt. Internasjonale kunder må selv betale returkostnader. TomboyX har ikke en prisliste tilgjengelig når det gjelder fraktkostnader. De påstår at de prøver å gjøre dette enklere for kunden ved at kunden selv velger leveringsmetode basert på kostnader. 

Komplimenter, Klager og Tips til TomboyX
TomboyX leverer stilige undertøys design og moderne klær til alle og enhver. Men har de virkelig noe som passer alle, eller har de en spesiell målgruppe? Hvordan er egentlig utvalget? Hvordan er størrelsene? Er klærne av god kvalitet? Har du erfaring med selskapet setter vi stor pris på om du kan gi oss en liten tilbakemelding. En liten kommentar om din opplevelse kan gjøre en stor forskjell. Hos oss kan du skrive en kundeanmeldelse og samtidig støtte andre.