Slik sletter du brukerprofilen din?

Hvis du velger å slette NorskeAnmeldelser anmelderkontoen din, vil du fortsatt kunne søke etter bedrifter og lese anmeldelser på NorskeAnmeldelser, men du vil ikke lenger kunne skrive anmeldelser selv.

Slik sletter du NorskeAnmeldelser anmelderkontoen din:

  1. Tilgangsinnstillinger:

    • Fra din NorskeAnmeldelser brukerkonto, gå til brukerikonet øverst til høyre og velg "Mine innstillinger" fra rullegardinmenyen.

  2. Initier sletting:

    • I seksjonen "Jeg ønsker å slette profilen min", klikk på "Slett min profil."

  3. Bekreft sletting:

    • I dialogboksen som vises, skriv inn e-postadressen assosiert med kontoen din. Klikk "Slett" for å bekrefte slettingen.

Denne prosessen vil fjerne din evne til å skrive anmeldelser, men lar deg fortsatt bla gjennom og lese andres tilbakemeldinger, og opprettholder tilgangen din til nyttig innsikt på NorskeAnmeldelser. Hvis du har ytterligere spørsmål om hvordan dette påvirker bruken din eller trenger ytterligere assistanse, er du velkommen til å nå ut for støtte.