Hvorfor skal du opprette en bedriftsprofil?

Siden oppstarten av NorskeAnmeldelser har vi alltid sett på vårt samfunn som en kombinasjon av brukere som ønsker å dele sine meninger på nett og bedriftseiere som vil gjøre sitt merke kjent. Disse eierne ønsker også å få tilbakemeldinger, både positive og negative, fra sine kunder.

Men hvorfor skulle et selskap risikere negativ tilbakemelding? Med andre ord, hvorfor opprette en bedriftsprofil på NorskeAnmeldelser? Her er grunnen.

Hva innebærer det å opprette en bedriftsprofil?

Å opprette en bedriftsprofil på vår plattform betyr å gi synlighet til ditt merke, dine produkter og tjenester, samtidig som du aksepterer tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

Hver bedriftsprofil har verktøy for å administrere sitt innhold og muligheten til å svare på kommentarer som er lagt ut på profilen. Dette gir selskapet en tettere forbindelse med kundenes meninger på en nøytral plattform, NorskeAnmeldelser. Vi sikrer rettferdighet ved å være en upartisk mellommann, uten å tillate misbruk fra noen side.

Du kan sjekke våre regler og se hvordan vi håndterer falske anmeldelser og under hvilke omstendigheter vi vil slette en anmeldelse som er postet på en bedriftsprofil.

Er det verdt å eksponere merkevaren din for kritikk?

Hos Reviews International har vi lang erfaring i denne sektoren, og vi har snakket med tilknyttede plattformer og bedriftseiere. Svaret har alltid vært ja. "Det som teller er at de snakker om deg." Dette råder vi alltid gründere til som ønsker å opprette sin bedriftsprofil hos oss.

Vil det komme positive meninger og negative anmeldelser? Absolutt, ingen er perfekte, spesielt ikke ved oppstart av en nettbedrift. Men hvilken fordel har et selskap med en kompetent og empatisk kundeservice? Du vil regelmessig overvåke profilen din og svare på negative anmeldelser, samt kontakte kunder med negative erfaringer for å løse problemet.

Vi mener at en positiv mening er like verdifull som en negativ som er løst, fordi det viser et selskap som bryr seg om å tilby den beste tjenesten og som verdsetter sitt rykte.

Fordeler med å opprette en bedriftsprofil

Ønsker du å vite mer om de spesifikke fordelene ved å opprette en bedriftsprofil på NorskeAnmeldelser? Her er de:

  1. Økt nettbasert synlighet

Ved å opprette din bedriftsprofil på et anerkjent nettsted som NorskeAnmeldelser, vil du få flere fordeler som økt synlighet og forbedret SEO-verdier. Du vil også nyte godt av vår lenke til din offisielle nettside, noe som vil gi bedre metrikker og en større sjanse for at potensielle kunder finner deg gjennom merkevarebygging eller søkeord knyttet til din virksomhet.

  1. Få førstehånds tilbakemeldinger fra dine kunder

Det er uvurderlig å vite om kundene har hatt en god opplevelse. Ikke alle kunder ønsker å gi tilbakemelding, men de som gjør det, foretrekker ofte en nøytral plattform som vår. NorskeAnmeldelser gir deg tilgang til ekte og ærlige meninger, og du har rett til å svare på dem som eier. Vi har også artikler som kan hjelpe deg med å svare på negative anmeldelser.

  1. Forbedre din virksomhet

Med den tilbakemeldingen kan du ta bedre beslutninger for selskapets fremtid. Kanskje må du endre pakkesystemet fordi levering tar for lang tid? Er produktkvaliteten dårligere enn forventet? Å jobbe med å forbedre din offentlige profil samtidig som du utvikler bedriften vil gi langsiktig suksess og stadig bedre anmeldelser fra brukere som ønsker å gratulere deg for ditt arbeid.

For å øke sjansen for gode anmeldelser, anbefaler vi å sende e-post til kunder som har kjøpt noe fra butikken din og be dem legge igjen en anmeldelse på vår bedriftsprofil. Vi tilbyr også widget-tjenester som kan implementeres på din hjemmeside, noe som øker sannsynligheten for at kundene kommenterer på merket ditt.