Skriv for Oss

Hos NorskeAnmeldelser tror vi fast på at forbrukere skal ha tilgang til informativt og pålitelig bidrag om produkter og selskaper på tvers av ulike bransjer. Målet vårt er å drive en plattform der sannferdige opplevelser kan deles, som fremmer et fellesskap av informerte forbrukere. Vi anerkjenner kraften av kollektiv ekspertise som kan påvirke de mangfoldige perspektivene til våre lesere. Derfor inviterer vi eksperter, tankeledere og hverdagsforbrukere til å bidra til vår berikende informasjonspool.

Hvordan Du Kan Bidra til NorskeAnmeldelser

Dine innsikter er høyt verdsatt hos NorskeAnmeldelser. Vi forstår at bare klar og ærlig innhold fører til gode forbrukerbeslutninger. Er du klar til å dele din kunnskap med oss? Her er hvordan du kan bli involvert:

Hva Vi Ser Etter

Artikler skal være unike, upartiske og faktabaserte. Vi er begeistret for engasjerende fortellinger, omfattende guider og innsiktsfulle anmeldelser som reflekterer profesjonalisme og autentisitet. Når man adresserer følsomme temaer, vennligst behandl dem med nødvendig omsorg og respekt. Visse temaer kan trenge godkjenning før de kan publiseres, og vi vil informere deg om dette på et senere tidspunkt.

Emner Vi Tilbyr

Vi inviterer bidrag på en rekke emnekategorier, inkludert teknologi, mote, helse & velvære, finans, reise og mer. Du vil finne en komplett liste på slutten av denne siden. Hvis du er lidenskapelig om å levere innsikt, anmeldelser eller råd om produkter eller tjenester, ser vi frem til å motta ditt bidrag!

Innsendingsprosess

 • Introduser deg selv og din ekspertise ved å sende en e-post til beata@reviews-international.com.

 • Omriss de viktige punktene du ønsker å dekke i din artikkel.

 • Vårt team vil vurdere ditt bidrag. Hvis det oppfyller våre retningslinjer, vil neste steg være utkastning. Ytterligere revisjoner kan bli gjort før endelig godkjenning og publisering.

Redaksjonell Gjennomgangsprosess

For å sikre kvaliteten og påliteligheten av bidrag på NorskeAnmeldelser, gjennomgår alle innsendinger en grundig gjennomgang:

 • Vårt redaksjonelle team vurderer hver artikkel for å sikre at den oppfyller våre standarder for kvalitet, unikhet, relevans og nytte for våre lesere

 • Om nødvendig, kan vi be om revisjoner for klarhet, nøyaktighet eller tilleggsinformasjon.

 • Du vil bli varslet når din artikkel er akseptert og klarert for publisering.

Formatering

Artikler bør skrives objektivt og interessant med et ordtall på 750 - 1200 ord. 

 • Bruk overskrifter, underoverskrifter, lister eller tabeller for å forbedre lesbarheten.

 • Artikkelen skal inkludere en introduksjon og en avsluttende avsnitt.

 • Alle artikler skal sendes til vårt redaksjonsteam i Google Docs-format.

Fordeler ved Å Bli Publisert på NorskeAnmeldelser

Ved å bidra med artikler til NorskeAnmeldelser, skriver du ikke bare for oss; du får en plattform for å spre ditt budskap og etablere deg selv på en anerkjent nettside. Her er noen flere grunner til at du kan dra nytte av dine publikasjoner på vår side:

Nå et Bredt Publikum: Dra nytte av høy trafikk på vår side og gjør dine artikler tilgjengelig for et bredere publikum.

Varierte Nisjer: Våre besøkende kommer fra alle bransjer, noe som gir deg et bredt spillerom for dine bidrag.

Promoter Din Profil: Forfattere kan integrere lenker til sine nettsider eller sosiale medieprofiler.

Engasjement: Vi er stolte av høye engasjementsrater og sørger for at dine bidrag ikke bare blir sett, men også oppmuntrer til meningsfull interaksjon.

Presentasjon

Din artikkel vil bli fremtredende vist på vår plattform, inkludert:

 • Integrering i relevante kategorier.

 • Presentasjon i områder med relaterte artikler.

Juridiske Merknader

Vi tar juridiske aspekter alvorlig for å beskytte både våre forfattere og vår plattform.

Hver artikkel må overholde gjeldende lover og forskrifter. Ærekrenkende, injurierende, eller ulovlig innhold er strengt forbudt.

Forfattere er ansvarlige for å respektere personvernspolitikker og opphavsrettslover. Vennligst forsikre deg om at du har alle nødvendige tillatelser for tredjepartsinnhold inkludert i ditt bidrag.

Vi ser frem til et samarbeidende partnerskap med deg for å tilby vårt fellesskap med verdifulle og pålitelige bidrag. Del din ekspertise, erfaringer og innsikter med et stort publikum og etabler deg som en ekspert i ditt felt på NorskeAnmeldelser. Er du klar til å skrive for oss? Kontakt oss i dag på beata@reviews-international.com.