Kan jeg ha flere NorskeAnmeldelser-kontoer?

På Anmeldelser Internasjonalt tillater vi bare én konto per bruker. Tillit og integritet er grunnleggende for NorskeAnmeldelser. For å sikre at forbrukere kan stole på anmeldelsene de leser, er det viktig å forhindre misbruk ved å begrense brukere til én enkelt profil. Dette hjelper med å holde vår plattform sikker og pålitelig.

Hvordan slå sammen flere profiler?

Hvis du har mer enn én profil, vennligst kontakt oss for å slå dem sammen. Du må oppgi e-postadressene som er knyttet til alle dine profiler. Hvis du har en preferanse for hvilken profil du vil beholde aktiv, la oss vite slik at vi kan beholda den.

Hva skjer etter sammenslåingen?

En gang dine profiler er slått sammen:

  • Alle anmeldelsene du har skrevet vil bli konsolidert under den valgte profilen.

  • Du vil ha ett sett med legitimasjon (e-post/passord) for å logge inn på NorskeAnmeldelser.

Kan jeg omgjøre sammenslåingen?

Nei, sammenslåingen er permanent. Siden vi bare tillater én profil per bruker, kan ikke denne avgjørelsen bli omgjort.

Denne forenklede tilnærmingen sikrer at hver bruker opprettholder en enkelt, konsistent identitet på NorskeAnmeldelser, noe som øker troverdigheten og påliteligheten til vår plattform. Hvis du trenger å slå sammen profiler eller har spørsmål om denne prosessen, vennligst ta kontakt for assistanse.

Hva skjer hvis vi oppdager en bruker som bruker flere kontoer?

På NorskeAnmeldelser har vi en automatisert måte å oppdage personer som bruker flere kontoer gjennom IP. For å unngå at folk spammer positive, promoteringsspesifikke eller falske anmeldelser fra boter, vil systemet automatisk forby IP-en til de mistenkte brukerne.