NorskeAnmeldelser 24-timers støtteteam

Hva kan vi gjøre for deg?

For privatpersoner                                                               For bedrifter

Har du spørsmål om hvordan ting fungerer?               Har du en bedriftsprofil i

vårt fellesskap? Hvilke funksjoner er                             tilgjengelige og ofte stilte spørsmål.                           Ønsker du å optimalisere

ditt innhold eller svare på en anmeldelse?

 

Les artikler for anmeldere                                       Les artikler for bedriftseiere

Alt du trenger å vite for å navigere NorskeAnmeldelser

For øyeblikket er NorskeAnmeldelser en av de største anmeldelsesplattformene i [Land]. Av denne grunn er det forståelig at mange ikke er klar over alle mulighetene de kan få tilgang til, enten du ønsker å være en del av fellesskapet som en kritiker eller en bedriftseier som vil opprette sin profil.

Takket være innsatsen fra vårt skriveteam, vil du kunne få tilgang til dusinvis av informative artikler for forfattere av kommentarer og meninger, samt for bedrifter som har en registrert og verifisert profil på NorskeAnmeldelser. Disse artiklene er utformet for å hjelpe med oppretting og moderering av anmeldelser, samt administrasjon av offentlige profiler.

Har du flere spørsmål?

Hvis disse artiklene ikke svarer på det spesifikke spørsmålet du har og du trenger å kontakte oss direkte, inviterer vi deg til å kontakte vårt støtte- og assistanseteam via e-post:

Support@reviews-international.com

Vi vil forsøke å svare deg så snart som mulig for å løse eventuelle tvil eller spørsmål du måtte ha om vår plattform, samt håndtere rapporter og andre relevante situasjoner.