Tilliten til våre ekte og pålitelige meninger

NorskeAnmeldelser er en nasjonalt anerkjent plattform som fungerer som et referansested for å finne pålitelige, ekte og unike brukeranmeldelser.

Åpenhet er avgjørende når man ønsker å lese meninger om en bedrift man vurderer å handle fra. Derfor tilbyr NorskeAnmeldelser all informasjon og verktøy slik at man ikke bare kan lese andres opplevelser, men også skrive ærlige meninger selv. Men hvorfor fortjener vi din tillit?

  1. Langvarig erfaring i sektoren

Anmeldelser International har i over ti år levert nyttig informasjon og en plattform der både brukere og entreprenører kan interagere for å gjøre internett til et tryggere, mer pålitelig og ærlig sted for alle.

De fleste anmeldelsene som finnes på vår plattform har tidligere blitt verifisert. Vi motsetter oss manipulering av opplevelser og påvirkning av forbrukeropinionen.

  1. Del av et Større Prosjekt

NorskeAnmeldelser er en del av Anmeldelser International og er til stede på nettet i mer enn førti land. Dette gir mange muligheten til å uttrykke sin takknemlighet eller misnøye med tjenestene som tilbys i ulike nettbutikker.

Vi har kontinuerlig vokst i bransjen og har som mål å utvide til enda flere land, slik at alle brukere kan dele sin ærlige mening på en åpen plattform som er tilgjengelig for hele verden. Vi respekterer mangfoldet av meninger om både lokale og nasjonale selskaper.

Hvis ønsket er å bli en del av fellesskapet og gjøre internett til et tryggere sted å handle, inviterer vi deg til å publisere din første anmeldelse på NorskeAnmeldelser. Husk å lese våre retningslinjer for hvordan man lager en god anmeldelse!

  1. Vårt Engasjement for Ekte Meninger

På NorskeAnmeldelser tror vi på verdien av ærlige meninger. Derfor sørger våre sikkerhetssystemer for bots og spam at ekte opplevelser ikke blir fjernet, og brukerne får glede av både positive og negative meninger om selskapene de er interessert i. Vi står imot falske anmeldelser, inkludert de som kunstig er laget for å manipulere leserne og brukernes meninger.

  1. Et Kompetent Team Bak Prosjektet

Store drømmer bygges og vedlikeholdes ikke av et lite team. Takket være den stadig voksende suksessen til Anmeldelser International, har vi i dag et team på mer enn femti personer. De samarbeider om å skrive kvalitetsartikler på bloggen, lage bedriftsprofiler og håndtere rapporter og klager fra brukere som støter på upålitelige eller falske anmeldelser.

Selv om vi har kraftige programvarer som beskytter oss mot de fleste eksterne trusler, som kunstig generert innhold eller spam-cyberangrep, finnes det oppgaver kun mennesker kan håndtere, som vårt kundeserviceteam. Mens deler av den digitale verden delegerer slike funksjoner til automatiserte systemer, tror vi på verdien av menneskelig kontakt.

  1. Alle er Velkomne til å Skrive en Anmeldelse

Har du noe å si om en butikk du nylig handlet fra? Har du hatt problemer med kundeservice i en bedrift? Ønsker du å takke for hjelpen fra et bestemt merke eller nettbutikk? NorskeAnmeldelser er laget for nettopp dette, og alle er velkomne til å dele sine tanker, enten de er positive eller negative.

Åpenheten og enkelheten i å bli en del av NorskeAnmeldelser-fellesskapet gjør oss stolte av det vi har oppnådd. Så har du noe å si om en digital virksomhet? Nøl ikke med å informere og hjelpe andre brukere som lurer på om dette er et pålitelig nettsted!

Lær mer om våre retningslinjer for bedriftsevaluering.