Vår Forretningsmodell

NorskeAnmeldelser er en kostnadsfri plattform åpen for alle internettbrukere og selskaper til å dele sine meninger og erfaringer med andre.

Mer om NorskeAnmeldelser sine Meninger

Selv om NorskeAnmeldelser monetiserer visse funksjoner rettet mot bedrifter for å opprettholde vår uavhengighet og transparens, er disse kun for markedsføring og synlighet. Les mer…

Ekte, Ærlige og Gratis Anmeldelser

Hos Anmeldelser Internasjonalt er målet å tilby en trygg og pålitelig arena for alle som er lei av nettsteder hvor anmeldelser manipuleres til fordel for bedrifter. Hvordan handler vi trygt slik?

NorskeAnmeldelser er dedikert til å tilby reelle erfaringer og opplevelser fra pålitelige personer, som ønsker å informere, og til tider advare, andre brukere som kan kjøpe de samme tjenestene og varene som de selv har prøvd. Om anmeldelsene er positive eller negative, avhenger av virksomhetens handlinger. Virker ikke det rettferdig?

Et Rettferdig og Innovativt Anmeldelsessystem

Vi tror vi har skapt et system som forener to av de viktigste verdiene i vår tid: Demokrati og Meritokrati.

  • Demokrati i den forstand at det er folk som fritt velger å gi sin mening om selskaper, uten hinder og med full tilgjengelighet. Brukerne selv, gjennom verifiserte kommentarer, bestemmer om et merke, en tjeneste eller et produkt er verdt å kjøpe. Vi gir samtidig bedriftseiere mulighet til å svare på disse kommentarene og løse eventuelle misforståelser.

  • Meritokrati betyr at det til slutt er selskapenes egne handlinger som belønner eller straffer dem. Tidligere kunder vil dømme, belønne eller advare andre om virksomhetenes praksis.

Vi ønsker å fremme denne modellen over hele verden, og derfor ønsker vi å ekspandere så mye som mulig, uavhengig av kultur eller språkbarrierer. Dette vil gjøre internett til et tryggere og mer ærlig sted for kjøp av varer og tjenester.

Helt Gratis Tjeneste for Brukere

Vår plattform for anmeldelser og erfaringer online er helt gratis å bruke for alle våre brukere. Et av våre mål er å bygge et objektivt og samlet fellesskap mot misbruk fra selskaper som utnytter internettbrukernes uvitenhet.

Vårt Affiliate-system

Inntekten til NorskeAnmeldelser kommer gjennom affiliate-tjenester vi tilbyr til enkelte bedriftsprofiler på vårt system. På denne måten unngår vi å bruke reklame, slik at vi kan opprettholde et reklamefritt område for vårt fellesskap.

En av våre mål er å skape et miljø av tillit og frihet for våre brukere til å navigere gjennom vår plattform uten påvirkning fra reklame. Vi inviterer alle slags affiliate-partnere til å kontakte oss for å utforske samarbeid som følger våre verdier.

Har du flere spørsmål?

Hvis du ønsker å vite mer om våre mål og forpliktelser, kan du kontakte oss. Vi har også en seksjon for pressen og publikasjoner som kan være av offentlig interesse.